26. joulukuuta 2014

Ensimmäinen joulu lapsen kanssa

Lumi ja pakkanen kruunasivat tämän joulun. Tällainen ilma voisi olla joka joulu. Ikkunat ovat kuin taidemaalaus. Kinoksia puiden oksilla. Kynttilöitä ikkunassa. Tilhiä olisi ollut kiva nähdä myös, mutta ne olivat tänä vuonna jossain muualla.

Meillä jouluun kuuluu riisipuuro, joulurauhan julistus, kirkko, ruokaa ja lahjojen avaaminen. Aika perinteinen siis varmasti monesta. Katselimme myös Lumiukon sivusilmällä. Milaa se ei paljoa näyttänyt kiinnostavan.


Mila sai ihania lahjoja. Sellaisen puisen punaisen laatikon (Brio), johon voi laittaa puupaloja. Minulla oli samanlainen myös pienenä. Tosin moderni versio toimii hieman erilailla, sen yläosaa ei saa auki. Mila sai myös mustat Brion-kärryt, jolla pääsee harjoittelemaan kävelyä. Lisäksi tuli myyrä-matkalaukkua ja nukkea. Nukke kiinnosti häntä hieman eri tavalla kuin monet muut lelut. Isää kiinnosti junarata. :D

Saimme Pasin kanssa keittiötarvikkeita. Pasi sai minulta taulun. Minä sain Pasilta monta pienempää lahjaa, kuten lemppari Muumi-mukin ja valokuvakirjan. Lisäksi sain pari toivottua lehteä: Voguen 2015 malliston ja uusimman Monoclen.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi