16. lokakuuta 2014

Nettikaupan perustamista

Nettikaupan perustaminen on kyllä ristiriitaista puuhaa. Minulle on muodostunut sitä kohtaan sellainen viha-rakkaus-suhde. 

Isäni on maahantuonut koko minun elämäni ajan tavaroita Suomeen ja Suomesta pois. Hän oli 80-luvulla jopa Sanriossa neuvottelemassa HelloKittystä ja sen tulosta Suomeen. Joku muu kuitenkin kerkesi ennen ja isommalla summalla. Muistan kuinka lapsena minua harmitti. Olisin halunnut kaikki HelloKitty-tuotteet. Kenelläkään muulla ei ollut niitä tuohon aikaan Suomessa.

Hieman photoshoppailtiin Zuneja. :D

Kun satuimme Pasin kanssa törmäämään Zuneihin (ovistoppereihin ja kirjapidikkeisiin) Singaporessa, me molemmat ihastuimme niihin. Selvittelimme asioita ja nyt ollaan siinä pisteessä, että sopparit on tehty ja olemme laitettaneet nettikauppan melkein pystyyn. 

Zuny

Tämä on ollut kuitenkin aikamoinen vuoristorata. On pitänyt opetella vaikka mitä juttuja ja hermot on mennyt moneen kertaan. Vuorotellen ollaan oltu valmiita luovuttamaan. Kuitenkin Pasi on jaksanut puskea asiaa eteenpäin ja siksi ollaan tässä. Tänään laitoin sivustolle tileja pystyyn Twitteriin, Instagramiin ja Facebookiin. Huomenna ehkä avaamme sivut ja viilaamme niitä sitten lennosta eteenpäin.

Tämän homman ohella on syntynyt pari uutta nettikauppaideaa. Saa nähdä missä välissä niitä kerkeäisi tehdä. Kerkeekö ollenkaan? Näillä näkymin ei. :D

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi