28. toukokuuta 2014

Tempurin Ombracio-tyyny ja kuulumiset

Pakko vinkata. Ne jotka tuntevat minut, tietävät että olen Tempur-fani. Minulla on Tempurin peitto sekä tyyny ja ilman sitä tyynyä en enää haluaisi enää nukkua. Muistan nuoruudessani erään ystäväni, joka aina raahasi omaa tyynyään mukana kun oli reissuilla. Silloin hieman kummaksuin hänen käytöstään, mutta nyt ymmärrän mistä oli kyse. :) Ja se, miksi tästä on nyt pakko mainita on se, että se on alessa. Tempurin Ombracio-tyyny löytyy nyt Stockmannilta alennuksineen 140 euron hintaan.
Sitten kuulumisiin. Päivät menee nopeesti ja jotenkin sellaisella kaavalla, etten aina oikein meinaa muistaa, mitä edellisenä (tai samana) päivänä on tapahtunut. Päivät ovat samankaltaisia ja kuitenkin erilaisia. Joka päivä olemme pyrkineet lenkkeilemään, tosin tänään sää on ollut niin kamala, ettei kauheasti huvittanut illalla lähteä käppäilemään. Toivottavasti Juhannus ei ole tällainen.
Tänään olin muuten neuvolassa jälkitarkastuksessa ja kaikki vaikutti menneen oikein mallikkaasti. Saan siis aloittaa kevyen juoksun (5.5 viikkoa synnytyksestä). Käväisin hakemassa testiin Suunnon ja nyt aion testailla sitä lenkeillä. Päivällä kävin lounaalla työkavereiden kanssa. Mila jaksoi taas hyvin ja siksi päivä menikin mukavasti. Jännä ja toisaalta hieman pelottavakin tunne muuten se kun oma mieliala on niin riippuvainen Milan mielialasta. Tavallaan aika häiritsevää se kuinka kokonaisvaltaisesti lapsi vaikuttaa. Sitä en kyllä mitenkään voinut käsittää etukäteen.
Nyt Mila istuu Pasin sylissä ja meneillään on nukuttamisoperaatio. Yleensä tässä menee noin tunti. Tämä tunti on omaa aikaa ja päätin käyttää sen ajan nyt kirjoittamalla blogiin. :D
Loppun vielä uusin Lana Del Reyn biisi. Mitä mieltä olette siitä?


Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Helene! Seurasin blogiasi aikanaan erittäin aktiivisesti, kunnes päätin pitää blogitaukoa. Se on vissiin ollut aika mittava tauko; silloin hoivasit kanejanne, nyt vauvaa. Onnea tuoreelle äidille!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun taas bloggaat! Mitäs nyt keskisen kesän eloonne kuuluu? Ois mukava lukea paljon tiheämpäänkin kuulumisianne. Mukavaa kesän jatkoa! :)

Tiiu

Jaa blogikirjoitus kavereillesi