24. toukokuuta 2014

Täydellinen päivä

Tänään Helsingissä oli aivan loistava sää. Aurinko paistoi ja mittarilukemat taisi olla about 27C. Lähdimme Pasin kanssa kävelylle. Aluksi tarkoituksenamme oli suunnata Gallen Kallelan museota kohti, jossa olin ollut kävelyreissulla eilen. Loppujen lopuksi päädyimmekin ainoastaan kiertelemään Munkkivuoressa. Rakastan tätä Helsingin kaupunginosaa ja minua ei yhtään haittaisi joskus asua siellä. 
Sattuikin mukava yllätys. Helsingissä olikin siivouspäivä. Tämä tarkoitti sitä, että pihoilla oli kirppiksiä. Ostimme muutamilla euroilla Milalle vaatteita ja parit taulunkehykset. 
Istuimme Milan kanssa kahvilassa. Tuntui kuin olisi ollut lomalla jossain etelässä. 
Myös Munkkivuoren ostarilla oli joku juhla ja oli ihana nähdä niin paljon hyväntuulisia ihmisiä nauttimasta kesäpäivästä. Extempore kävimme ottamassa Milalle myös passikuvat. Eli seuraavaksi passinhankintaan ja sitten voimmekin aloittaa reissaamisen. Ensimmäisenä matkakohteena on luultavasti Tallinna, mutta haaveilemme Etelä-Euroopan matkasta ja loppuvuodesta Aasian reissusta. Viime jouluna olimme Malesiassa, Singaporessa ja Thaimaassa. Joku samansuuntainen matka olisi ihana. Toisaalta haaveilen Japanista, Hong Kongista ja Taiwanista. Mutta saa nähdä miten käy, hieman katsomme vielä miten Mila tulee käyttäytymään seuraavina viikkoina ja kuukausina. Jos kaikki menee yhtä hyvin kuin tähänkin asti, niin silloin reissu on mahdollinen jo melko pian.
Iltapäivällä kävimme vielä kavereilla grillaamassa. Söin siellä aivan superhyvää porkkanakakkua, jonka resepti oli poimittu Lähiömutsi-blogista. Sitä pitää testata. 
Illalla meille viritettiin kisastudio. Mila nukkui tyytyväisenä ja toivottavasti hän herää seuraavaksi syömään puolen yön aikaan. Se tarkottaisi, että sitäseuraava ruokailu on noin neljän aikaan. Minä saisin nukkua kunnolla. <3

Tänään minulla on ollut sellainen jännä tunne, että olen unohtanut jotain tärkeää. En muista mitä ja se tunne on todella ärsyttävä. Toivottavasti se ei ole mitään todella suurta. 

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi