12. helmikuuta 2013

Yrittäjyyden helmiä: StyleLoving-palvelu on vihdoin ulkona.

Oli nyt pakko kirjoittaa tästä tänne blogiinikin, sillä en nyt mitenkään malttanut olla toitottamasta tästä täälläkin... Asia kun on minulle äärimmäisen tärkeä. Tänään on nimittäin ollut ihan superjännittävä päivä (siis sellainen sama tunne on ollut kuin yo-kirjoituksissa tai pääsykokeissa), jota kuvastaa ehkä eniten kuitenkin sana "paniikki". Julkaisimme nimittäin lopulta StyleLoving-palvelun. Nyt siis siihen pääsee lopulta tutustumaan ja palautetta saa antaa. :) Vieläkin on paljon tehtävää, mutta halusimme nyt kuitenkin laittaa sen lopulta ulos.Meinasin olla lanseeraamatta tällä viikolla, koska löysin uusia viilailujen kohteita vielä viime hetkelläkin. Mutta kyllä se on jossain vaiheessa vain puskettava ulos vaikka kuinka sitä ei haluaisikaan päästää maailmalle. Omassa laboratoriossa on niin mukava työstää itsekseen ja rauhassa, ettei sitten jossain vaiheessa oikein haluakaan saada tuotetta ulos kun sen kehittely on niin turvallista omassa kellarissa. En olisi ikinä uskonut, että olisin kehittänyt tästä julkaisusta tällaisen mörön itselleni. Onneksi laitoimme palvelun kuitenkin ulos. Nyt ei kaduta yhtään. :)

Medium
Tämän hetken lempilöytöni StyleLovingissa. Pakko saada!

Oman palvelun työstö on palkitsevaa, mutta myös melko rankkaa. Pitäisi pystyä tekemään vaikka mitä ja aina on asioita mitä voisi tehdä paremmin. Vastaat myös kaikesta. Välillä olen tehnyt toimarin hommia ja toisinaan taas designerin. Tänään illalla aion ottaa rennosti. Päivän hyvä työ on tehty. Voiko nyt sitten heittää jalat pöydälle ja ottaa lungisti? No ei, nythän se työ vasta alkaa. Eli kääritään hihat. :)
Mistä StyleLovingissa on kyse? Palvelu kokoaa yhteen nettikauppojen ja blogien kiinnostavimmat tuotteet, ja tekee netissä shoppailusta sosiaalisempaa ja innostavampaa. Aloin työstää tätä tuotetta koska yksinkertaisesti tarvitsin sellaisen. Kun ostamiseni on siirtynyt enemmän ja enemmän nettiin, niin minun oli suorastaan pakko alkaa kehittää tuote sitä tukemaan. StyleLovingiin voi siis kerätä tuotelöytöjä, vertailla niiden hintoja ja sitten keskustella kavereiden kanssa niistä. Tämän lisäksi käytän palvelua myös siihen, että merkkaan tuotteita ja blogeja yhteen. Eli jos joku bloggaaja on näyttänyt hyvältä jonkun tuotteen kanssa, niin linkkaan sen tuotteen bloggaajan blogiin.

StyleLoving Brand Page of Aarikka

Että sellainen päivä tänään. Tänään Puolan toimistolla jo juhlittiin. Minä en juhlinut vaan hermostuneena purin kynsiä... "Nyt ei ole aika juhlia, vasta sitten jos kaikki menee hyvin" sanoin itselleni. Mutta kyllä nyt pitäisi oikeasti juhlia. Yksi etappi on saavutettu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Mahtavalta näyttää! :)

t. yksi fani

Jaa blogikirjoitus kavereillesi