23. marraskuuta 2012

Viikko, jonka tulen muistamaan

Tämä viikko on ollut täynnä taikaa. Siis kaikin puolin erittäin ihana viikko vaikka se onkin ollut kiireinen. Olen herännyt joka aamu noin kuuden aikaan ja nukkumaan olen raskinut mennä vasta puolen yön aikaan. Tämä johtuu monesta seikasta. Yksi on se, että lanseerasimme vihdoin StyleLoving-sivuston etusivun. Toisen syyn kerroinkin edellisessä postauksessa, eli Buzz Aldrinin tapaaminen. :)


Mikä StyleLoving on?
StyleLovingin etusivulla on vaatepoimintojamme maailman muoti- ja lifestyleblogeista. Eli koostamme sinne kollaaseja bloggaajien valitsemista vaatteista ja asusteista. Itse pääsivusto avataan joulukuussa ja se tulee olemaan alussa pelkästään kutsuilla saatavissa ja sen konsepti tulee olemaan tuosta huomattavasti laajennetumpi versio. Kutsuja voi pyytää sivumme etusivulta. :) Ja sivustostamme voi tykätä Facebookissa.En voi sanoin kuvalla kuinka onnellinen olen siitä, että saimme sivun ulos. Olemme työstäneet StyleLovingia niin kauan ja se tie on ollut ihan älyttömän kivikkoinen. Sain tähän palveluun idean jo yli kaksi vuotta sitten ja välillä mietin kuinka ihmeessä olen jaksanut puskea sitä läpi. Olen monta kertaa meinannut heittää hanskat tiskiin, mutta onneksi en tehnyt niin.
Tämä viikko on ollut sekoitus innostusta, paniikkia ja kauhua. Nyt voin onneksi mennä rauhassa viikonlopun viettoon. Ehkä maltan olla käymättä sivustolla. Se tulee olemaan tosin erityisen vaikeaa, sillä olen kyseiseen sivustoon niin älyttömän koukussa etten meinaa malttaa olla kurkistamassa sinne kuuden tunnin välein. Uutta tavaraa puskemme ulos joka kuudes tunti, Suomen aikaa noin klo 9, 15, 21 ja 3.  Ja itse en aina todellakaan tiedä, mitä toimittajamme on sinne valinnut esille. Siksi sen katsominen tuntuukin hieman siltä kuin pelaisin jotain peliä. Koetan arvailla sisältöjä ja myös toivon, että ajastukset menisivät ilman bugeja... Ensi viikolla tiimimme kasvaa taas yhdellä henkilöllä ja siitä syystä veikkaan, että pystymme tuottamaan vielä kiinnostavampaa sisältöä.

Ensi viikolla myös eräs toinen projektini käynnistyy. Se liittyy myöskin blogeihin ja olen valmistellut sitä iltaisin pari viikkoa ihanan assistenttini Anamin kanssa. Kun se on ulkona, voin ehkä huokaista hetkeksi. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Mahtavaa! Sivusto näyttää upealle! :)

HelloHelene kirjoitti...

Kiitos! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi