21. lokakuuta 2012

Ensi viikon suunnitelmia

Kuukausi on vierähtänyt hiljaiselolla blogipuolella. Tämä on seurausta siitä, että allekirjoittanut on ollut niin aktiivinen bittimaailman ulkopuolla. Eli toisin sanoen töissä. Sitten kaikki vapaa-aika on mennyt kavereiden, Tepon ja harrastusten parissa.

Eilen siivosin olkkarin ja oli aivan mielettömän ihanaa laittaa muutama kynttilä palamaan, tee-muki kätösiin, rentouttava Spotify-lista soimaan, suitsuke savuamaan ja vain lueskella kirjoja. Tällaiset hetket on parhautta. Minulle nuo suitsukkeet toimivat rentouttajina erinomaisesti, eli pelkällä suitsukkeella saan itseni rennoksi nopeasti. Se tuo mieleeni niin paljon hyviä muistoja rennoista hetkistä ja Intiasta. Sinne olisikin taas hienoa mennä. Tarkoituksena oli lähteä Keniaan jouluksi, mutta nyt näyttää siltä, etten voi olla yli viikkoa poissa maisemista... Eli silloin sinne matkustamisessa ei ole oikein järkeä. Äsken selain äkkilähtöjä Kap Verdeen... :D

P1130757  

Ensi viikon suunnitelmani on seuraava:
a) Aion käydä salilla ainakin kolme kertaa
b) Käyn NLP-Opiston kurssilla maanantaina
c) Syön ainakin viisi smoothieta
d) Teen ainakin kerran kvinoasekoitusta

Sellaista täällä tällä kertaa. :) Toivottavasti teillä on mukava viikonloppu ja ensi viikko!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun juttujasi on ollutkin vähän ikävä, mutta onneksi töissä on ollut tosi kiirus, niin ei vapaa-ajallakaan ole jäänyt niin paljoa aikaa roikkua netissä :)
Nuo NLP:n kurssit vaikuttaisi tosi mielenkiintoisilta.
-H

HelloHelene kirjoitti...

Ihana kuulla! :)
Kiva kuitenkin kun olet ollut kiirus ja olen voinut piilottaa oman blogihiljaisuuteni kiireesi taakse. :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi