1. syyskuuta 2012

Öljyt esittelyssä

Hei! Ajattelin esitellä teille tällä kertaa hieman pientä öljyvarastoani, joten tässä tulee:

Kuvassa: rypsiöljy, avocadoöljy, oliiviöljy, oliiviöljy ja avocadoöljy.

Öljyvarastoni tärkein elementti on oliiviöljy, joka sisältää mm. A, K ja E -vitamiineja. Pyrin öljyjä valitessa aina suosimaan luomua ja pulloja, jotka ovat joko tummaa lasia tai sitten umpinaisia. Kuvassa näkyy Minerva-merkkinen oliiviöljy, joka on Stockmannin Herkusta, hinta 9,50€ (750ml). Sen vieressä vasemmalla on Milos-saarelta ostamani öljy (tuo hieman ylivaloittunut kuvassa). Se ei taida olla luomua.
Sitten toinen tärkeä osa öljyvarastoani on avocadoöljy. Kuvassa on Olivado-merkkinen, jota olen ostanut muistaakseni Ruohonjuuresta. Oikealla kuvassa näkyy Clearspring-avokadoöljy, jonka olen saanut blogini kautta testiin ja en ole sitä vielä avannut kun odotan, että tuo vanha avocadoöljy loppuu. Se taitaakin tapahtua ihan lähipäivinä.
Sitten vasemmalla on kylmäpuritstettu rypsiöljy. Sen olen saanut lahjaksi isältäni. En usko, että olisin sitä itse muuten ostanut.
Edellä mainittujen lisäksi varastossani on yleensä aina kookosöljy, mutta se näytti olevan loppu tällä kertaa. Sitä pitää siis ostaa lisää. :)
Nyt me lähdetään Tepon kanssa keskustaan. Pitäisi ostaa uusi imuri. Stockkalla näytti olevan hyvä imuri tarjouksessa. :)

1 kommentti:

Matkatar kirjoitti...

Pellavasiemenöljy on muuten kanssa hyvä, koska siinä on eniten omega3 -rasvahappoja kuin missään. Minäkin tykkään kookosöljystä, ja mitä olen lukenut, se on tosi terveellistä. En kuitenkaan täysin ymmärrä miksi, koska siinä on niin paljon tyydyttyneitä rasvahappoja!? Ehkä sinä osaisit kansantajuisesti kertoa tästä öljystä tarkemmin vaikka postauksen muodossa?

Jaa blogikirjoitus kavereillesi