7. elokuuta 2012

Yoga Retreat

Moikka! Tutustuin muutamia kuukausia sitten Tiinaan, joka on tehnyt Facebookiin jooga-peliä nimeltä "Yoga Retreat". Lupauduin sen testaajaksi (muita yrittäjiä tulee auttaa kehittämään omaa tuotettaan) ja myönnän, että alun perin tästä syystä päädyin pelaamaan peliä. Tämä oli siis ensimmäinen Facebook-peli, jota olen pelannut ja siksi sen aloittaminen oli minulle hitusen vaikeaa. Muutenkin suhtaudun peleihin hieman ristiriitaisesti. Jos Teppo pelaa jotain taistelupeliä tuntikaupalla, on se minusta heti ajan tuhlausta. Omat pelini (mm. Draw something, jota pelailen harva se päivä Harrietin kanssa) ovat sen sijaan viihdettä. Myönnän, ettei se ole ihan reilua. :D.

No, miten sen joogapelin suhteen sitten kävi? Olen levelillä 14 ja koukussa. Minulla on jopa oma mehubaarikin, jossa valmistelen mehuja. :) Iltaisin ja aamuisin laitan joogahahmoni opettamaan tunneiksi joogaa muille. Tai sitten laitan hahmoni opettelmaan uusia joogaliikkeitä, jotta hän voisi tulevaisuudessa opettaa niitä asiakkailleen.
Mikäli tämä peli kiinnostaa (se on noteerattu jo useassa jooga-mediassa, kuten täällä), kannattaa alkaa pelaamaan täältä. Tiina lupasi antaa hieman kolikoita sen pelaamiseen, jotta voitte ostaa vaikka orkidean, joogamattoja tai penkkejä. :) Ne kolikot tulevat käyttöön tuon linkin takaa. Toivottavasti tämä suomalainen peli tulisi menestymään ja Tiina pääsisi kehittämään tulevaisuudessa myös muita jooga- tai hyvinvojntiaiheisia pelejä.

Alla vielä hieman videota minun pelistäni. :)

Eipä tänään muuta! Toivottavasti ulkona leijailevat synkät pilvet väistyisivät ja aurinko alkaisi pilkottaa.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi