30. elokuuta 2012

Työkaluja stressin hallintaan

Olen täällä blogissani kertonut muutamaan otteeseen siitä kuinka olen käynyt opiskelemassa NLP-juttuja. Ensi kuussa lähden taas pienelle kurssille. Sain nimittäin NLP-Opiston Eevi Vepsältä kutsun osallistua mukaan NLP Mastermind -ryhmään. Olen aiemmin käynyt yhden päivän kursseilla, mutta nyt on vuorossa pidempi juttu, eli tämä ryhmä kokoontuu yhteensä viisi kertaa. Odotan siis innolla sitä, että pääsen tekemään harjoituksia oikein kunnolla.

P1160288

Tulen myös jakamaan tänne kurssista muistiinpanoja tai muita oppimiani asioita. :)
Kurssisivulla luvataan, että saan valmennuksesta työkaluja ja opin mm. stressinhallintaa, oman vireyden säätelyä ja kokea, että aikaa on enemmän.
Jos teitä kiinnostaa tämä kurssi, niin mukaan mahtuu varmaan vielä. Kurssi alkaa 10.9 ja tapaamiset ovat joka toinen maanantai.

2 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

Oi, odotan mielenkiinnolla kurssia kokevia postauksia! Itselläni on ensimmäistä kertaa elämässäni sellainen työ, että se on jo ensimmäisen kuukauden kokemusten perusteella jatkuvasti hyvin stressaavaa ja paineenalaista. Deadlinet on tiukkoja, niitä on joka viikko ja valitettavasti normina näyttää olevan hyvin pitkät työpäivät. Tästä johtuen viime viikon perjantaina huomasin ensimmäisen kerran, että en meinaa saada karistettua työasioita mielestä edes viikonlopuksi. Jotain pitää siis keksiä, huh. Asiaa ei varmasti paranna se, että työn kiireisyydestä ja raskaudesta johtuen vanhoja urheiluharrastuksiakaan ei ole saanut vielä elvytettyä. Pakko silti aloittaa, muuten kehokin huutaa kohta hoosiannaa.

HelloHelene kirjoitti...

Hei Tessa! Ikävä kuulla. :(
...Ehkä tarvitsisit juuri tuonlaisia työkaluja. Ja sitten kannattaa ehkä miettiä myös sitä, että onko työsi sellaista mitä haluat tehdä pidemmän päälle: Saisitko hellitettyä tahtia jotenkin? Tsemppiä!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi