26. elokuuta 2012

Kaalisipsit tuli ja meni

Jes! Piiitkän etsinnän jälkeen löysin sattumalta lehtikaalia Stockmannin Herkusta (hinta 2,45€, 100g). Tänään oli tarkoitus valmistaa noita. Pesin ne eilen ja pilkoin pienemmiksi palasiksi ja jätin keittiön pöydälle kuivumaan ja odottamaan sitä, että saisin itselleni kaalisipsi-inspiraation päälle. Ajatuksenani oli tehdä niitä tämän kaalisipsiohjeen mukaan.


Noh, kuinkas kävikään... Teppo luuli roskaksi ja heitti mäkeen eilen illalla kun siivosi keittiön. Että sellainen kiva aamuylläri tänään... Pitää siis käydä Herkussa uudestaan lähipäivinä. Tai toisin sanoen, jonkun pitää käydä siellä.


Koska en ole käynyt Herkussa hetkeen, osottautui se varsinaiseksi aarreaitaksi. Sekosin totaalisesti ja tulin ostaneeksi vaikka mitä. Ostoksista varmaan enemmän lähiviikkoina... Yhden voin kuitenkin paljastaa jo nyt. Löysin sieltä lemppariteetäni (jos rajataan teet vihreisiin teihin). Sain tällaisen testiin itselleni noin puoli vuotta sitten ja se kului loppuun nopeasti. Sen jälkeen olen etsinyt kyseistä tuotettaa ja tuolta se sitten löytyi, eli Thes de la Pagone: Thé vert Earl Grey (5,95€). Ja nyt siemailenkin sitä tässä samalla... :)
Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aah. Rakastan tuota teebrändiä! Kaikki teet olleet erinomaisia!

HelloHelene kirjoitti...

Haha! Sain äidiltäni tuollaisen mustan teen ja sekin on ollut hyvää. :) Tosin vihreä tee on kaikista paras.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi