23. elokuuta 2012

Hyvä terveyskirja ja vielä ilmaiseksi!!!!

Joku kyseli hyvää terveyteen liittyvää kirjaa ja Helinä (kiitos!) vinkkasi tästä "tarjouksesta" blogini kommenttiosiossa. Kyseessä on IIN-kouluni perustajan Joshua Rosenthalin kirja, jonka saa nyt ladattua ilmaiseksi kouluni sivuilta. Tämä on huima juttu, sillä kyseinen kirja Integrative Nutrition maksaa Amazonissa noin 20 dollarin verran. Suosittelen siis lataaman kyseisen kirjan ilmaiseksi täältä.
Aloitin hyvinvointiopiskeluni lukemalla kyseisen kirjan ja sanoisin, että se mullisti elämäni. Kaikkia juttuja kyseisessä kirjassa en 100% allekirjoita, mutta se on minusta erinomainen kirja niille, jotka haluavat tehdä elämäntaparemontin tai muuten vaan haluavat lisätä omaa tietouttaan terveyteen liittyen.
P1040885 En tiedä kuinka kauan tuo kirja on sivuilla jaossa, joten kannattaa toimia heti eikä huomenna. :)

6 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Hei! Kiitti mielenkiintoisesta vinkistä...mutta kun kokeilin tilata tuon, en saanut paluupostissa toimivaa linkkiä, josta se ladataan. Myöskään "unsubscribe" -linkki ei toimi, joten lähettänevätkö minulle nyt vain roskameiliä...vai tulisiko tuo sitten osissa?

HelloHelene kirjoitti...

@Matkatar Voi harmi! En osaa sanoa. Itse en tuota ladannut, kun minulla se jo on... Mutta ehkä lataan ja testaan heti. Palaan siis pian!

HelloHelene kirjoitti...

@Matkatar Minulla se toimi. Latasin pdf-muodossa koneelle.

En nyt osaa sinua oikein autaa. Suosittelisin kokeilemaan uudestaan ja vaikka toisella sähköpostiosoitteella (mikäli sellainen löytyy).

Matkatar kirjoitti...

Outoa. En tiedä sähläänkö jotain väärin, mutta nyt kokeilin toisella sähköpostiosoitteella ja vastaukseksi tuli oikea linkki. Se meni kuitenkin samalle aloitussivulle (hanki se kirja ilmaiseksi), eikä siellä ollut mitään toista linkkiä josta sen saisi. Ehkä sinä voisit jotenkin lisätä tuohon postaukseen sen pdf:n? Oliskohan mahdollista...

iive kirjoitti...

Hyvin onnistui itsellä lataus.
Sinä kun Helene tiedät tämän kirjoittajan niin voisitko esitellä hänen koulutustaan ja meriittejään hieman?

Reetta kirjoitti...

Kiitos vinkistä :) latasin eilen ja luin illan päälle heti 50 sivua putkeen :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi