26. elokuuta 2012

Helsinki Day Spa -kokemuksia

Kuten kerroin aiemmassa postauksessani, sain Tepon vanhemmilta ja Tepolta lahjakortin Helsinki Day Spahan. Suunnistin perjantaina sitten hoitoon nimeltä Total skin revision (90min). Kyseinen tehohoito tulisi tehdä noin 1-2 kertaa vuodessa, ei sen enempää. Ja se ei siis ole mikään hemmotteluhoito, vaan tehohoito. Kasvojen lisäksi minulta hierottiin kädet ja sokeroitiin kulmat. Seuraavan kerran minun tulisi käydä kyseisessä hoidossa vasta vuoden päästä.


No, miltä hoito sitten vaikutti? Voin sanoa, ettei ihoni ole tuntunut pitkiin aikoihin näin hyvälle. Uusia finnejä ei näytä syntyvän ja vanhat punaiset finnien jämät ovat lähes kadonneet. Tietysti tässä kohtaa on hyvä mainita, että hoidosta on kulunut vasta muutamia päiviä. Mutta kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen. Hoitaja Julia oli ammattimainen ja antoi paljon vinkkejä. Lisäksi Helsinki Day Span tilat ovat uskomattoman upeat.

Hoidon tärkein osa oli maski, joka laitettiin kasvoilleni 45 minuuutiksi. Kyseisessä Danné-maskissa vaikuttivat yli 300 entsyymiä. Se oli siis tämän hoidon tärkein osa. Tämä aine, joka laitetaan on tarkoitettu ainoastaan ammattilaiskäyttöön, joten sitä ei voi ostaa kotiin. Julia varoitti etukäteen, että tämä maski voi kutittaa, mutta minua se ei kutittanut/sattunut ollenkaan.


Mitä muita vinkkejä sain ihonhoitooni liittyen?
1) Kasvot tulisi pestä sekä aamuin että illoin ja pelkkä vesi ei riitä. Tässä kohtaan voin tunnustaa, että olen aina pessyt naaman aamuisin vedellä... Hehe.
2) Silmäpussini johtuvat siitä, että ihoni on niin ohut. Sitä ei voi korjata.
3) Ihoni on hyvässä kunnossa ja hoitamalla sitä paremmin, siitä voi tulla lähes täydellinen (paitsi ne silmäpussit). Jee! :)
4) Minulla on pieniä vaaleita pilkkuja (ei finnejä) ihossani. Ne johtuvat siitä, että ihoni on niin kuiva. Jos rasvaisin ja hoitaisin ihoani paremmin, ne katoaisivat.
Helsinki Day Spa sanoo sivullaan: "paratiisi keskellä kaupunkia" ja sellainen se minusta oli. Voisin hengailla heidän tiloissaan vaikka joka päivä. Voin myös suositella tuota kyseistä hoitoa. Tiedän jo nyt, että menen tekemään saman hoidon vuoden päästä. :)

Kuvat: Helsinki Day Spa

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi