27. heinäkuuta 2012

Mitä söisin tänään?

Huomenta! Tänään heräsin ylös ja aloin saman tien miettiä työjuttuja. Nyt pidän pientä taukoa ja ajattelin tehdä pientä ruokasuunnittelua. Teen tällä hetkellä designerin hommia ja Photoshop on kovassa käytössä. Olen innoissani siitä, että saan tehdä jotain hieman erilaista juttua ja koska en varsinaisesti ole mikään designeri, tämä on haastavaa puuhaa. Olen siis tekemässä StyleLoving-sivustoa. Siihen minulla on mennyt nyt viime kuukausina erittäin paljon aikaa ja siksi käväisin siellä Puolassakin kesällä. Tiimini kun työskentelee siellä.
Tänään ajattelin syödä seuraavaa:
Aamupala: Smoothie. Kaivan kaapista sitä mitä sieltä löytyy.
Välipala: Bulgarian jogurtti (jos nyt tänään muistaisin syödä sen. :D)
Lounas: Kukkakaalikeittoa tekisi mieli ainakin nyt.
Välipala: Näen kaveriani Kaitsua, joten syön kahvilassa varmaan jotain.
Illallinen: Salaattia. Käväisen tänään palstalla ja haen sieltä sitten jotakin. :)
Mitä tulee liikuntapuoleen... Tänään pyöräilen Viikin palstalle, joten se riitää ehkä tämän päivn osalta.
Eipäs muuta tällä kertaa. Jatkan Photoshopin parissa. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva, että jätit sen edellisen bloginpaikan. Se oli sekavampi ja sinne ei tullut oikein mentyä. Tämä alkuperäinen paikka on paljon parempi.

On tässä blogiasi lukiessa herännyt jotain kysymyksiä, joihin olisi mukava saada vastauksia. Näin oppisi tuntemaan sinua ja ajatteluasi paremmin.

Alussa kerroit halustasi adoptoida ja että tulet bloggaamaan prosessista. Sittemmin taisit kertoa, ettei se oikein meinaa onnistua, jos ei ole naimisissa, joten se siitä sitten.

Etkö aio koskaan jostain syystä avioitua (jos näin, miksi?) vai eikö parisuhteenne vain ole ainakaan toistaiseksi sellaisessa tilassa, että tuntisitte halua sitoutua yhteen avioliitolla. Jos haluaisitte avioitua, adoptiokin olisi helpommin toteutuva, jos oikein ymmärsin.

Oletteko harkinneet biologista lasta vai onko sinulla joku terveysongelma, joka estää sen? Vai ettekö joistain periaatteellisista syistä halua tehdä uusia lapsia tähän maailmaan?

Kun elätte nyt lapsettoman parin arkea, miten suhtaudut(te)lapsiperheisiin? Tykkäättekö olla vain sinkkujen ja pariskuntien seurassa vai onko teillä ystävinä myös pariskuntia tai sinkkuja, joilla on myös lapsia. Tuntuuko lasten kohtaaminen ihan mukavalta vai ahdistaako se jotenkin, koska tuo haaveilemanne adoptio tyssäsi?
Tuntuuko siltä, että myös lapsettomana voisi elää kaikin puolin täysipainoisen elämän? Itse ainakin haluan uskoa niin. Riippuu tietenkin ihmisestä, miten kova lisääntymis-ja hoivaamisvietti on ja voiko sen suunnata toisaalta muuallekin. Omat yritykset,itsekirjoitetut kirjat jne ovat tavallaan myös omia lapsia, jotka voivat jäädä elämään ja vaikuttamaan oman kuoleman jälkeenkin.

Olen sattuneesta syystä käynyt itse paljon läpi tätä lapsettomuuden ja sen hyväksymisen teemaa elämässäni.

Kiitos, jos haluat kertoa näin lisää itsestäsi, mutta ymmärrän, jos et haluakaan ainakaan kaikkiin kysymyksiin vastata. :)

Uuna

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kirjoittaa ihan oman postauksensa tästä lapsettomuuden teemasta? Lapsettomuus koskettaa ihan henkilökohtaisestikin tänä aikana muistaakseni joka viidettä tai kuudetta paria ainakin jossain elämän vaiheessa.

Blogisi yksi teema on myös onnellisuus ja monet lapsettomat parit kokevat surua, ahdistusta ja onnettomuutta ainakin jossain vaiheessa lapsettomuuden hyväksymisprosessia. Kuitenkin lopulta monet lapsettomat saavuttavat taas onnellisuuden tunteen. Jotkut ennemmin, jotkut myöhemmin, jotkut ehkä eivät koskaan.

Uskon, että bloggaus kiinnostaisi monia ja herättäisi paljon tunteita ja pohdiskelua. :)

Uuna

HelloHelene kirjoitti...

Kiitos Uuna kommentistasi. Tämä aihe on sellainen, että teen siitä erillisen postauksen. :) <3

Jaa blogikirjoitus kavereillesi