31. heinäkuuta 2012

Joulu heinäkuussa

Mistä tietää, että päivä on onnistunut? Siitä, että illalla vielä hymyilyttää. 
Sitten pikakuulumisiin... Käväisin tänään töiden jälkeen postissa hakemassa paketin. Sain testiin Burt's Bees -nimisiä tuotteita ja voi sitä riemua kun avasin paketin (voitte kuvitella minut avaamassa joululahjapakettia tähän kohtaan, tai nimipäivälahjaa sillä tänään on nimpparini). Kyseessä on USA:n suosituin luonnonkosmetiikkabrändi ja tästä ilouutisesta oli pakko kertoa täällä blogissani, sillä rakastan näitä tuotteita. Ne tuoksuvat syötävän hyviltä (tai sitten minulla on vain niin kova nälkä... :D) ja ovat todellakin tervetulleita lahjoja. Seuraavaksi olenkin pystyttämässä kotiin taas pikaista kotispata... Eli jalkakylpy jalkoihin, naamalle naamio ja koko kroppa täyteen tuota body butteria. Sitten käteen joku ihana runokirja, taustalle musiikkia ja sitten suitsuke palamaan. Täydellistä.
Huomenna avautuu Burt's Beesin verkkosivusto ja sieltä voi käydä tutustumassa kyseisiin tuotteisiin.  Tuotteita saa ostaa myös Stockmannilta.
P.S. Pahoittelen kuvissa näkyviä pitkiä kynsiäni. En suosittele pitämään kynsiä noin pitkinä. Olen vain hukannut kynsisakseni ja siksi ne ovat päässeet villiintymään. :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa hei! Tulin vahingossa lukeneeksi tuon kätevän ainesosaerottelu-postauksen ikisuosikistani, great lash ripsiväristä ja pelästyin toden teolla. Onkohan tuotetta todella turvallista käyttää jos noin suuri osa aineksista on vaarallisia ja jopa syöpään yhdistettävissä? Vai esiintyvätköhän ne niin pieninä määrinä, ettei niistä voi olla haittaa terveydelle? Pelottavaa, tosiaan.

Veera kirjoitti...

Ostin Burt Bees'sin huulirasvaa kerran Jenkeissä käydessäni, ja hyvin on toiminut. :) Tosin sen hajusta/mausta en niin paljoa tykänny, nii ihan jokapaiväsessä käytössä ei ole. :D

http://tothebeatblog.blogspot.fi/

Hanna kirjoitti...

Moikka Helene!

Mulla on sulle pieni haaste blogissani

http://sportslady-h.blogspot.fi/2012/08/sports-ladyn-haaste-muille.html

Ihanaa päivää ja hyviä treenejä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos uudesta kosmetiikan tuotemerkista! Olen aina ostan voidetta Body-shopista, ja ajattelin, että vaihtoehtoja ei ole. Olin väärässä!

http://mari_mekko.livejournal.com/

Jaa blogikirjoitus kavereillesi