2. toukokuuta 2012

{Saako pastaa syödä?}

... Tietysti pastaa saa syödä! Muista kuitenkin kohtuus! :) Syön sitä noin 1-2 kertaa viikossa ja pyrin valmistamaan sen itse (tai sitten saamaan Tepon tekemään sitä, heheh). Mitä laadukkaammat raaka-aineet löytyvät kotoa pastan tekemiseen, sen parempi. Ostin juuri uutuutena spelttipastaa, joka näkyykin kuvassa. Ainesosat kyseisessä pakkauksessa ovat spelt-täysjyväjauho, vesi ja ruususuola. Kaikki ovat luomulaatua.


Teppo teki nauhapastan kanssa jauhelihakastiketta ja keitettyä parsakaalia. Oli hyvää ja erittäin simppeliä ruokaa. Tuon nauhamakaronin keittämiseen meni ainoastaan 6 minuuttia, joten se on myös erittäin nopea valmistaa.
Tiesitkö muuten, että parsakaali on superterveellistä ruokaa? Sen on todettu mm. auttavan aivojen solujen uusiutumisessa (kyllä!!) ja puhdistavan elimistöä myrkyistä. Täältä voit lukea lisää.
Parsakaali yltää myös Yalen tutkimuksessa yhdeksi terveellisimmisistä ruoka-aineista.

Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi