5. toukokuuta 2012

{Palstalainen}

Kivoja uutisia! Minä pääsin mukaan viljelemään palstaa. Tämä tapahtui aivan yllättäen. Sain viestiä Jenniltä, että kiinnostaisiko lähteä mukaan. Montaa minuuttia ei tarvinnut miettiä. Suostuin tietysti. :)
Olin viime viikolla ensimmäistä kertaa katsastamassa tiluksia Jennin ja Axelin kanssa. Mahtavuutta! Olen aivan superinnoissani. Tämä on minulle aivan uusi juttu ja en ollut edes osannut haaveilla tästä tilaisuudesta etukäteen. Kiitos siis Jennille kutsusta!


Tuli kuitenkin huomattua se, ettei se palstalaisena olo aivan helppoa ole. Tulin nimittäin heti osoittaneeksi kaupunkilaisuuteni. Menin paikalle lenkkareissa ja sitten ilman mitään puutarhahanskoja. Tämä ei ollut sopiva asu kyllä maankääntöpuuhiin. :D  Piti sitten lähteä läheiseen K-Rautaan ostaamaan itselle kumisaappaita ja hanskoja.Minulla on mökillä yhdet kumisaappaat ja sitten ostin ne Jimmy Choo -kumppikset tuossa noin vuosi sitten. Mutta koska en kehtaa mennä niissä kumppareissa (on ehkä liian hienot) sinne pyörimään, niin päädyin Punaisiin Nokian kumppareihin ja kyllä niissä nyt kelpaakin tepastella. Jotenkin tuosta kuvastakin ehkä paistaa ylpeät saapasaskeleeni. :D


Nyt sitten odottelen innolla sitä, että minkälaisia juttuja alkaa putkahtelemaan maasta. Ainakin toivon mukaan valkosipulia, mansikoita ja ruohosipulia, sillä niitä istuttelimme viime kerralla. Uskon, että tämä on ihana harrastus kiireisten työpäivien päätteeksi. Ja mikä parasta, tämä on toivottavasti myös erittäin maukas harrastus. Kiinnostaako teitä kuulla jatkossa täällä blogissani palstasta ja sieltä putkalehtevista kasviksista?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin muistan aikaa, kun omat kumpparini olivat noin siistissä kunnossa.

Hazar kirjoitti...

Raaskit noin upean pirtsakan punaiset saappaat ottaa sitten kasvimaalle käyttöön? :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi