1. toukokuuta 2012

{Mihin tähtään tänään?}

En ole vähään aikaan tehnyt tällaista postausta, jossa pohdiskelisin omaa elämääni, joten tässä tulee. :) Eli viisi asiaa, siitä mihin tähtään juuri tällä hetkellä elämässäni. Nämä eivät ole nyt missään järjestyksessä tai välttämättä edes niitä tärkeimpiä asioita elämässäni.  Asiat siis tulivat vain ensimmäisenä mieleeni:
1) Haluan liikkua nyt ja tulevaisuudessa noin viisi kertaa viikossa. Haluan nauttia liikunnasta ja että se on osa elämääni nyt ja aina. Mitä sitten tuohon viiteen kertaan mahtuisi? Kaksi kertaa salille, jooga, juoksua ja ryhmiksiä. Siitä olisi täydellinen liikuntaviikkoni tehty. :) ... Kävin muuten Esportissa personal trainerilla (Oskarilla) ja sain hyvän saliohjelman, jonka tarkoituksena on korjata selässäni olevia ongelmia (josta en ollut edes kovin tietoinen). Sain myös kuulla, että minulla on joku tulehdus kyynärpäässä (mistä en ollut myöskään tietoinen) ja että olen aina juossut juoksulaitteissa väärin (... en ollut tästäkään tietoinen). Phuuh miten monta uutta juttua tuli kerralla. Joten hyvä tsekki oli kaikin puolin. :)


2) Työjutuissani on monia eri tavoitteita, mutta niiden paikka ei ole tämä vapaa-ajan blogini (mistä onkin tultu keskustelua muutamaan otteeseen :)). Yhden tavoitteeni haluan täällä kuitenkin sanoa. Toivon, että pystyn edesauttamaan muita nuoria naisia siinä, että he ryhtyisivät yrittäjiksi jos heillä on hyvä idea ja uskoa itseensä. Kirjoitin asiasta mm. Tietoviikon blogissani hetki sitten. 
3) Haluan tehdä ruokaa enemmän kotona nyt ja tulevaisuudessa. Haluan kokeilla kaikkia uusia ihania juttuja. Haluan oppia paremmaksi kokiksi. Haluan myös joskus olla mukana kirjoittamassa ruokakirjaa. Se olisi hienoa se. :)


4) Haluan tuoda suitsukkeita Suomeen Intiasta. Tämä on sellainen kiva pikkusivuprojekti, jolle moni kaverini nauraa. Minua se ei enää naurata, sillä projekti on täydessä vauhdissa ja hiki alkaa olla otsalla. Projekti on etenemässä ja olen jo palkannut erään intialaisen hoitamaan asiaa. Muutamia kulttuurieroja on jo tullut vastaan. :D 
5) Haluan saada kodistani rauhallisen paikan, jossa minun on hyvä olla. Se on hyvää vauhtia muuttumassa koko ajan paremmaksi ja ihanammaksi lepokodiksi. :) Keittiö, eteinen ja makkari on maalattu. Seuraavaksi haluaisin uudet verhot. Haluan myös kylpyammeen joku päivä. Se olisi juhlaa se, joten te kaikki onnekkaat, joilla sellainen on: olkaa onnellisia siitä! Minulla ei ole koskaan ollut kylpyammetta ja se olisi minusta aivan luksusjuttu kotona.
Kuvassa Teppo ja minä muutama viikko sitten kummisetäni syntymäpäiväjuhlissa. Tukan ja meikit minulle laittoi ihana Harriet. Mekkoni on sari, jonka ostin Intiasta.

4 kommenttia:

projectlaura kirjoitti...

Ihana kuva Helene, toi sari sopii sulle tosi hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis Kuva teistä!

By the way: Ei sitten ole tuon syvemmän tason päämääriä elämässä? ;)

Toivoin ja luulin saavani lukea joitain elämän kaikkein oleellisimpia asioita koskettavia asioita otsikon perusteella. Jotain abstraktimpaa, jotain syvää ja pohtivaa.

Silti tai ehkä senkin vuoksi omalla tavallaan paljastava ja kiinnostava postaus kuitenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Liikuntatavoitteesi kuulostavat hyviltä. Suitsukkeet sen sijaan panivat miettimään.:

Lääkärit ovat tutkineet suitsukkeiden terveysvaikutuksia esim taiwanilaisissa temppeleissä. Tulosten mukaan ilmassa leijui suuria määriä aromaattisia hiilivetyjä eli PAH-yhdisteitä, joiden tiedetään aiheuttavan syöpää.

Suitsukkeet tuottavat haitallisia pienhiukkasia ja PAH-yhdisteitä. Samoin yllättävän paljon myös monet tavanomaiset kynttilät. Tutkijat arvelevat näitten aiheuttavan terveyshaittoja näitä säännöllisesti käyttäville ihmisille. Ainakin tietyt luonnonmukaisiata aineista (esim mehiläisvahasta) tehdyt kynttilät ovat ko. tuotteille paljon parempi vaihtoehto.

Toivon mukaan tutustut suitsukkeiden sisäilma- ja terveysvaikutuksiin tarkasti ennen kuin lähdet niitä Suomeen tuomaan.

Noora

HelloHelene kirjoitti...

@Laura Kiitos! :) Yrittelin muuten soittaa sulle hetki sitten. Oli kiva törmätä Milttonin showroomilla. Mulla oli vaan kova kiire takaisin töihin, joten en kerennyt jutella sen pidempään sun kanssa.

@Anonyymi Kiitos! :) Joo, en halunnut nyt laittaa niistä tänne, kun ne olisi ehkä menneet liian henkilökohtaisiksi tällä kertaa... Halusin keskittyä konkreettisiin ja sellasiin "helpompiin" juttuihin.

@Noora Kiitos ajatuksistasi. Olen tuota itsekin miettinyt. Ja selvitän varmasti. :) Ainakin aioin noissa keskittyä luonnonmukaisiin suitsukkeisiin. Mutta savu saattaa olla pieni haaste. Oli niin tai näin, aion selvittää asian. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi