14. toukokuuta 2012

{Kasvohoito ja jalkakylpy kotona Jennifer Nicole Leen tyyliin}

Tänään olikin todella intensiivinen päivä, jossa aivoni olivat koetuksella oikein kunnolla. Siitä syystä pitääkin vielä keksiä jotain kivaa ja rentouttavaa illaksi. Veikkaan etten mene salille tai lenkille (kun kello on jo noin paljon), mutta sen sijaan aion tehdä itselleni kasvohoidon ja jalkakylvyn. Ehkä vuokrata jonkun ihanan romanttisen elokuvan. Mikäköhän olisi hyvä?


Kuten jo eräässä aiemmassa postauksessani kerroin, yksi syy miksi pidän Jennifer Nicole Leen kirjasta The Mind, Body & Soul Diet: Your Complete Transformational Guide to Health, Healing & Happiness on se, että siinä kerrotaan paljon pieniä käytännön vinkkejä. Yksi juttu, josta pidin erityisesti oli erilaiset kasvo- ja jalkahoitovinkit. Tässä kaksi helppoa ja edullista vikkiä kotiin:

Vihreä tee - jalkakylpy JNL:n tyyliin
Jenniferin versio: Laita jalkasi hetkeksi vihreään teeveteen, jossa on jäitä.
Oma versioni tästä: Laitan jalat 20-30 minuutiksi jalkakylpyyn, jossa on 2 ruokalusikallista vihreää teetä ja 2 ruokalusikallista suolaa.


Hunajakasvohoito JNL:n tyyliin
Pese kasvosi lämpimällä vedellä. Tämän jälkeen ota ruokalusikallinen hunajaa ja sivele se kasvoihisi. Pese kasvosi tämän jälkeen lämpimällä vedellä.
Oma vinkkini on tietysti se, että hunaja on suomalaista luomuhunajaa.

Näillä siis mennään seuraavaksi. Seuraksi nappaan Puputsun ja Tepon (mikäli hän malttaa omilta puuhiltaan). Mukavaa iltaa teille! :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi