1. toukokuuta 2012

{Jennifer Nicole Lee}

Blogipostaukseni otsikon Jennifer löytyy Iltalehdestä, Starasta ja ties mistä muista viihdemedioista. Syynä tähän on hänen kroppansa ja asusteet, jotka peittävät häntä vain hyvin vähän (sanotaan tuo nyt noin kauniisti). :D
Pyydän teitä kuitenkin poistamaan ennakkoasenteenne häntä kohtaan nyt. Hep. Myönnän että itsekin suhtauduin hieman epäilevästi kyseiseen neitokaiseen kun törmäsin hänen kirjaansa "The Mind, Body & Soul Diet" Amazonin kirjakaupassa. Olen nyt lukenut noin 60% kyseisestä hyvinvointipläjäyksestä tämän päivän aikana ja voin todeta, että olen hurahtanut. Mitään superuutta kirja ei tuo, mutta jotenkin se on erittäin inspiroiva. Minusta siitä saa myös monia hyviä pieniä käytännön vinkkejä niin kotona tehtävistä hunajakasvohoidoista treenivinkkeihin.

Ehkä yksi isoimmista asioista, mistä pidän kyseisessä kirjassa on se, että ihmisen onnellisuutta tarkasteltiin kokonaisuutena (tämä näkökulma puuttuu edelleen monelta "terveysgurulta"). Jenniferillä on myös elämää kohtaan ihanan positiivinen ote ja juuri siitä syystä kirja vie mukanaan.
JNL on itse laihduttanut huimasti (ja lisännyt lihasmassaa) ja muuttanut oman suhtautumisen elämäänsä kohtaan. Hän uskoo siihen, että jokainen voi tehdä kropastaan ja elämästään juuri sellaisen kuin haluaa. Kirja on hyvä juuri silloin kun oma asenteesi on jossain romukopassa ja kaipa se sopii monelle myös näin vapun jälkeiseksi luettavaksikin monelle. Hehe.

Tässä muutamia siteerauksia kirjasta:
"Being healthy is a lifelong goal, reached one day at a time."
"You have one life to live, but if you live it right, to your fullest, healthiest potential, then once is enough."
"The body doesn't lie."
"Those who are succesfull in life, don't look left or right, but keep their eyes on the prize."
"Don't aim to change. Changes can be either good or bad. But focus on making improvements, as they are always positive."
"Put Yourself back on Your To-Do List."
"Try shifting your mindset from "I have to workout" to "I get to workout"."
"Walt Disney- Fired from a newspaper because he lacked of imagination and had no original ideas. He is a multiple award winning film producer, director, animator, and innovator in theme park design. ... Remember, your past does not have to equal your future."

Mitä muita ajatuksia teillä on JNL:stä tai hänen kirjoistaan? Siirryn tästä takaisin kirjan pariin. :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Musta JNL voisi kayttaa hieman peittavampia asuja- ma en lampene hanen yli-seksikkaalle stailille. Mutta hanen treeni- ja ravintovinkkinsa ovat varmaan ihan mielenkiintoista luettavaa. Voisin harkita tuon kirjan ostamista.

Sun blogia on ihana lukea, tykkaan erityisesti resepteista ja terveysjutuista, niita lisaa!

HelloHelene kirjoitti...

Hei! Kiitos kehuista. :) Laitan lisää reseptejä ja terveysjuttuja aina kun kerkeän. :)

Viola kirjoitti...

Itekin juuri ostin ton kirjan - kiva päästä tänään lukemaan sitä illalla!

HelloHelene kirjoitti...

@Viola. Luin seneilen loppuun ja minusta oli hyvä. Ruokajutut lopussa voi minusta skipata, mutta muuten pidin oikein paljon. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen myös katsellut JNL:n kirjoja netistä, mutta en vielä ostanut. Hauska lukea kommenttisi aiheesta. JNL:n tyyli on varsin rohkea, mutta toisaalta, miksi ei kun on tehnyt kovasti töitä kroppansa eteen. Totta kai myös kropalla saatu julkisuus edesauttaa hänen omaa bisnestään.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi