27. toukokuuta 2012

{Blogiäänestystä}

Hei kaikille! Vaikka olen ollut blogista muutamia päivä poissa, en ole unohtanut teitä. :) Olen itse asiassa työstänyt uutta HelloHelene-blogiani Wordpressissä. Veikkaan, että julkaisen sen ihan lähipäivinä, sillä en malta enää salailla sitä. Se tulee siis osoitteeseen www.hellohelene.com. Tämä blogi säilyy täällä, mutta uudet kirjoitukset siirtyvät tuonne osoitteeseen. Uusi blogin logokin on tehtynä:


Sellainen kysymys olisi teille kuitenkin esittää... Olen ajatellut alkaa kirjoittamaan englanniksi tuota uutta blogia, joten pidetäänpä pieni äänestys. Eli millä kannalla olette:
a) Blogin tulisi jatkua suomenkielisenä.
b) Blogi voi olla kokonaan englannin kielinen. Sillä ei ole väliä.
c) Blogi voi olla englanniksi, mutta tiivistelmät suomeksi.
d) Minulle on aivan sama millä kielellä se on. 


17 kommenttia:

Saara Ilona kirjoitti...

Samoilla teemoilla on paljon englanninkielisiä blogeja, mutta suomeksi ei niinkään. Eli ainakin yksi toive suomenkielisyydelle.

Jenni kirjoitti...

Luen kyllä blogeja englanniksikin, mutta toivon, että jatkaisit suomeksi. Suomenkieli tuo kirjoittajan jotenkin lähemmäksi. Mutta englanniksi voi tietysti saada laajemman lukijakunnan. Jatkan varmasti joka tapauksessa lukemista, miten valitsetkin.

Anonyymi kirjoitti...

Suomeksi ehdottomasti. En usko jatkavani englanninkielisen seuraamista.

HelloHelene kirjoitti...

Kiitos palautteista! Jos työstän sen nyt kahdella kielellä: suomi ja englanti niin onko sillä väliä, että kumpi kieli on ensin? :)

Matkatar kirjoitti...

Entä pääosin suomenkielinen ja tiivistelmät englanniksi? Minäkin luen mieluummin suomenkielistä, mutta ei englanti ongelma ole.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi ehdottomasti minunkin mielestä. meitä on varmaan paljon jotka eivät oikein osaa englantia, mutta mielellään lukisimme blogiasi.

Annie kirjoitti...

tosi mukavan olonen blogi ja erilainen ja kiva aihe! ja toi banneri on tosi kaunis:) etenki se pupu on aika söpis:))!

http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

Heips. Ehdottomasti kannatan suomenkielistä blogia jatkossa. Vaikka aihepiiri on mielenkiintoinen ja oma englanninkielen taito riittää lukemaan englanniksikin, koen että on paljon kivempaa kuitenkin lukea suomeksi. Ehkä sit joku tiivistelmä englanniksi, jos lukijoita sillä kielelläkin riittää?

Saara kirjoitti...

Vaikka enkkuni on hyvää niin silti toivon, että jatkaisit suomenkielellä :)

Helene Auramo kirjoitti...

Kiitos kommenteista. :) Vaikuttaa siltä, että suomea kannatettiin. Olisiko siis huono, jos blogini olisi sitten kirjoitettu kahdella kielellä?

Tehdään niin, että näytän teille kohta sen uuden blogin ja voitte sitten antaa palautetta ja vaikuttaa siihen. :)

Olen nyt pystyttänyt blogin ja se pitäisi kohta löytyä osoitteesta www.hellohelene.com. Menee ohjeiden mukaan kuulemma noin tunti, että on ulkona.

Tämä blogi pysyy siis edelleen täällä, eli ei sen suhteen hätää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ainakaan näin aluksi en tykkää sun uudesta blogista, kun mä joudun klikkaan joka postauksen auki, että saan lukea suomeksi ja scrollaan alas. Aika on rahaa :) ja kaikki joka menee liian vaikeeksi jää unholaan. Mä yritän minimalisoida aikani mitä netissä käytän.
-Helinä

HelloHelene kirjoitti...

Kiitos Helinä! Otan kommenttisi huomioon... Eli ehkä postaukset pitäisi sitten tehdä toisin päin... Miten on tuon etusivun kanssa? Tulisiko sen toimia niin, ettei postauksia tarvitsisi klikkailla erikseen auki? Säästäisikö se aikaa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vain mielenkiinnosta kysyn, että minkä takia haluat kirjoittaa englanniksi? Tuntuu että olet päättänyt kielen jo ennenkuin kysyit lukijoilta mielipiteitä... Ottaen huomioon sen että kaikki kommentoijat änestivät suomenkielen puolesta ja silti vaihdoit englantiin. Onko sinulla laajempi englanninkielinen lukijakunta mistä emme tiedä? Jos vaihdat englantiin sen takia että se on "kuulimpaa" niin ohhoh :D
p.s. resepti on englanniksi recipe, ei receipt(kuitti)

HelloHelene kirjoitti...

@Anonyymi. Kiitos kommentista ja korjauksesta. Fiksailin muutamasta kohtaa tuon kirjoitusvirheen... :) Tosin kuvabannerissa se oli oikein kirjoitettu, joten en tiedä miten olen ollut silmät ristissä. :D

Blogini on nyt kaksikielinen. Eli siellä on myös se suomi, mutta haluan sen olevan myös englanninkielinen. Eikä syynä ole coolius. :D Lähinnä se on se, että haluan aloitta blogini kautta vuoropuhelun myös mm. koulukavereideni kanssa IIN:ssä.

En nyt oikein ymmärrä, että onko tuo huono, jos blogini on kaksikielinen. Sitten toinen on se, että haluan samalla treenata englanniksi kirjoittamista. Eli ihan huviksi nyt noin.

Jos tämä nyt näyttää siltä, että uusi blogini saa murskatuomion, niin sitten pitää kyllä miettiä uusiksi, että jos jatkaisin tätä blogia suomeksi ja uutta englanniksi tai mikä nyt olisikin hyvä rakenne.

Idea lähti ihan alunperin siitä, että halusin muodostaa tuon "virtuaalisalin" kaikkien saataville. Ja jos se olisi suomeksi, se ei palvelisi tarkoitustaan.

HelloHelene kirjoitti...

@Anonyymi Niin ja toisena alkuperäisenä ideanani oli se, että voisin alkaa haastatella blogiini inspiroivia naisyrittäjiä ympäri maailmaa. Jos kieli olisi englanti, se olisi helpompaa..

Anonyymi kirjoitti...

Suomenkielellä tietysti...:)

Nova Melina kirjoitti...

Muista, että kyseessä on sun blogi ja sä saat tehdä sen kuinka haluat. Rakenna se niin, että sulla on blogistasi hyvä fiilis ja oot siihen tyytyväinen. Mun mielestä ei ole ollenkaan ongelmallista, eikä outoa, jos blogi on kaksikielinen. Suomitekstin sinuna säilyttäisin, mutta ei se ole keneltäkään pois, jos sama asia on myös englanniksi. Luota omaan intuitioosi asian suhteen! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi