9. huhtikuuta 2012

{Pääsiäinen tuli ja meni}

Pääsiäinen tuli ja meni. On syöty mökin luomulammasta ja suklaamunakin. Vaikka tulisi mitä luomusuklaamunia kauppoihin, Kinderiä ei minusta vaan voita mikään. Sellainen on pakko saada joka vuosi. Siskoni Katri oli keksinyty kivan jutun Kinderin lelujen suhteen. Tänä vuonnahan niissä oli yllätyksenä (mikäli onni suosi) Barbapapa-hahmo. Hän aikoo askarrella niistä magneetteja. Minusta hyvä idea. :)
Pääsiäinen = terveellinen ruoka, not. Eli tänä vuonna tuli syötyä vaikka mitä... Söin mm. eilen vanhempieni luona niin paljon jälkkäriä (puolukkajäädykettä ja kakkua), että tuli koettua sokerin yliannostus. Tuli siis jälleen kerran todettua, ettei sokeria kannata syödä liikaa. Tulee huono ja muutenkin aivan kummallinen olo.
Päivän pääsiäsijuhlien jälkeen olikin mukava tehdä pieni iltakävely Katrin, Wyken ja Coda-koiran kanssa. Minulla on siis kaikin puolin ollut erittäin mukava pääsiäinen vaikka liikunta ja syömiset ovatkin olleet hieman retuperällä. Se kuitenkin sallittakoon. Aina voi vähän fuskata ja etenkin juhlapyhinä se on sallittua. :)
P1140555
P1140570

1 kommentti:

Siiri kirjoitti...

Kyllä viikonloppuisin ja juhlina saa ottaa vähän rennommin, kuhan syö hyvin sitten arkena :) no hätää!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi