25. maaliskuuta 2012

Ystävien tapaamisia

Huomenta! Kiitos kaikille kommenteista, vastaan niihin kun kerkeän. Niitä on nyt tullut niin paljon, että minun pitää varata vastaamiseen jonkin verran aikaa. Se siis siirtyy luultavasti iltaan.
Tässä kuitenkin muita kuulumisiani. Aloitin eilisen päiväni puoli seitsemän ja sitten siivoinkin kuusi tuntia. Phuuh. Kutsuimme illalla tänne joitain kavereita käymään ja olimme siitä syystä tehneet Tepon kanssa työnjaon. Hän teki ruoan ja hoiti juomatarjoilun ja minä siivoisin.
Oli ihana nähdä monia tuttuja ja etenkin Shaghayeghiä, jota en ollut tavannut varmaan kolmeen vuoteen. Kävimme hänen kanssaan eilen Teatterissa syömässä salaatin ja sitten hieman ostoksilla. Jotkut ystävät ovat sellaisia, että vaikket ole nähnyt heitä pitkään aikaan, on kuin viime tapaamisesta olisi kulunut vain muutama viikko. Pitää nyt nähdä useammin. Myös Papu oli fiiliksissä kun sai itselleen uuden hierojan.
Seuraavaksi teemme ruokaa ja sitten rentoudun hieman ennen kuin lähden työpaikalle. Tässä muutama kuva viime päivien tunnelmista:
P1140423 Smoothien tekoa
P1140429
Tepon drinkkien raaka-aineita
P1140437
Minun aamun ruokaostokset
P1140414
Tässä uusin lamppumme. Se tuli mukaani siitä samasta loppuunmyyntikaupasta Pagaluxesta, josta ostin myös intialaiset lamput ja maton. Olin pitkään haaveillut kristallilampusta ja nyt minulla on se. Jee!
P1140419
Pitää kutsua paikalle vaan sähkömies, sillä lamppuun ei tule valoa. Keittiön katkaisijamme on ollut jo pari vuotta rikki. Luulin sen johtuvan lampusta, mutta koska tämäkään ei lähtenyt toimimaan on syy mitä luultavimmin katkaisijassa.

2 kommenttia:

Erica kirjoitti...

Ihana lamppu! Hauskaa viikonlopun jatkoa :)

HelloHelene kirjoitti...

Kiitos Erica! Samoin! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi