15. maaliskuuta 2012

Tiedättekö mitä tämä tarkoittaa?

P1140222
No tietysti sitä, että liityin sitten lopulta Esportin jäseneksi eilen. :) Piiiitkän harkinnan jälkeen. Kaverini Oltsu (jota olimme tapaamassa Intiassa silloin muutama kuukausi sitten), vinkkasi että eilen siellä oli tarjouspäivä, joten sain mm. personal trainer -tunnin kaupan päälle. Kuukausihinta tuosta tulee olemaan 74€, joten aion käydä salilla ahkeraan. Bodyrocktv-haasteen kuoltua (kun sairastelin niin paljon), veikkaan että siirryn tuonne salin puolelle. Ehkä teen päälle vielä bodyrockit, mutten ainakaan heti alkuun. Onko joku teistä muuten tehnyt bodyrock-haastetta koko kuukauden?

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Jep - olen tunnollisesti bodyrokannut tammikuun alusta saakka. Kun pääsee juoneen mukaan, niin aika vaivattomastihan nuo pyrähdykset menevät, muun treenin lomassa. Näin juoksijan näkökulmasta ohjelmiin olennaisesti kuuluvat punnerrukset ovat ihan must, ihana kun yläkropassakin alkaa olla voimaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Sama homma, tammikuun haaste suoritettu ja nyt teen maaliskuun treenejä. Aivan mahtavaa, senttejä lähti tammikuun haasteen aikana 13, ja kuntotestin tulokset paranivat ihan älyttömästi!! Suosittelen :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi