18. maaliskuuta 2012

Smoothie Mix

Sain postissa viime viikolla testiini CocoVi Smoothie Mixin. Se passasi, sillä olin tuosta purnukasta jo hetken aikaa haaveillutkin. Se sisältää monia eri superfoodeja, kuten lucumaa, macaa ja gojijauhetta. Periaatteessa siihen on siis koottu superfood-jauheita, eli jos niitä omistaa jo entuudestaan, ei tätä ehkä kannata ostaa. Muussa tapauksessa tätä voi suositella.
Aluksi luulin virheellisesti, että kyseisen purnukan avulla smoothiet tekisi vain siten, että mukaan laittaisi ainoastaan vettä. Noh, ihan niin yksinkertaista tämä ei ollut, mutta melkein. :) Kyseisen jauheen lisäksi laitoin smoothien mukaan avocadon, vettä ja mustikoita. Ja hyvää tuli. Se oli tämän päivän lounaani muutamien omien sämpylöideni kanssa. Ohje oli suoraan kyseisen purnukan takakannesta, eli en voi mainostaa sitä omaksi keksinnökseni.
P1140364 P1140366 P1140370
Hieman tietoa tuotteesta: CocoVi Smoothie mix on lisäaineeton ja säilöntäaineeton. Tuotteessa ei ole käytetty mitään keinotekoisia raaka-aineita. Smoothie mix on myynnissä yksinoikeudella heinäkuun loppuun saakka kaikissa Life-myymälöissä ympäri Suomen. Pakkauskoko: 400g Hinta: 25,90 €.
Nyt tämä siirtyy sohvan puolelle lukeaam kirjaa ja nauttimaan rauhallisesta sunnuntaista. 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä vinkki, kiitos! Olen kaivannut jotain tällaista helppoa valmis sekoitusta. Teen reissuhommia, niin ei viitti montaa purkkia ja purnukkaa kuljettaa mukana..
Muutenkin kiva blogi, olen inspiroitunut tän parissa!

HelloHelene kirjoitti...

Kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän ettet laske kaloreita, mutta itseäni ihmetyttää kun purkissa ei ole kerrottu kalori määrää tai muita ravinto tietoja.. Todella hämärää.. Onkohan tossa kolmessa ruokalusikallisessa sitten paljon kaloreita?

HelloHelene kirjoitti...

Hyvä pointti! Laitan kyselyä CocoVille! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Helene!:) tiedosta olisi minulle paljon apua.

HelloHelene kirjoitti...

Sain CocoVilta vastauksen. :) Smoothie Mixissä on kaloreita 135 kcal 40g:ssa.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi