11. maaliskuuta 2012

Paras luonnonmukainen deodorantti?

Olen etsinyt jo pitkään hyvää deodoranttia, sellaista joka ei pettäisi ja joka olisi luonnonmukainen. Lisäksi en haluaisi sellaista, joka tahraa vaatteet. Minulla on useampi paita mennyt tästä syystä pilalle. Tämän täydellisen deodorantin metsästyksessä meni minulla tovi ja haluankin siitä syystä nyt jakaa oman vinkkini ja kuulla kommenttiosiossa teidän vinkkinne. Olen testannut mm. Madaran deodoranttia, jonka sain testiin hetki sitten. Olen yleisesti pitänyt Madaran tuotteista erittäin paljon ja minulla onkin niitä muutama kylppärissä jatkuvassa käytössä. Kyseinen deodorantti ei valitettavasti tullut kuitenkaan tullut tässä kisassa voittajaksi.
P1140210 Ehdottomaksi suosikikseni on nimittäin tullut Foreverin Aloe Ever-Shield Deodorant Stick, jota mm. kaverini Jenni Alasuutari jälleenmyy. Ostin kyseisen tuotteen 10€:n hintaan muistaakseni. En tiedä saako näitä myös jostain kaupasta ostettua, mutta sen verran olen nyt jäänyt tähän kyseiseen tuotteeseen koukkuun, että tulen käyttämään sitä varmasti jatkossa. Parhaillaan harkitsen myös itse jälleenmyyjäksi ryhtymistä. Ostin samaan aikaan myös huulirasvan (aivan ihana) ja hammastahnan. Testailen näitä nyt rauhassa, ennen kuin teen päätökseni.
EDIT: Viesti Jenniltä: Tuotteitamme ei saa myydä ns. täysin luomuna, sillä vaikka ne pohjautuvatkin luomuviljeltyyn aloe-veraan, joka on raaka-aine, jota melkein kaikissa Foreverin tuotteissa on eniten, on tuotteissa myös muita aineita säilyvyyden yms. varmistamiseksi, jotka eivät ole kaikki luomua. Yritys pyrkii koko ajan uudistamaan tuotevalikoimaansa ja tekemään tuotteistaan niin ympäristöystävällisiä kuin mahdollista. Esim. juuri helmikuussa 2012 lanseerattiin uudet shampoot ja hoitoaineet, joissa ei ole enää lainkaan parabeeneja. Vanhemmissa Foreverin shampoo-tuotteissa oli vielä parabeenejä. Eli tuotteita kehitetään koko ajan yhä paremmiksi.
P1140213
Jakakaa omat vinkkinne, mitkä brändit ovat toimineet ja mitkä eivät? Mikä on lempi deodoranttisi ja miksi?
Nyt tämä lähtee toimiston suuntaan. Vaikka ulkona on harmaata, ei se saa haittata. Toimistossa on aivan ihanaa Rooibos-teetä odottamassa. Olen löytänyt lemppari Rooibos-teen. Jaan sen vinkin täällä ensi viikolla. :) À demain!
EDIT: Eli täysin lonnonmukaisen deodorantin metsästys jatkuu minulla edelleen, sillä kyseinen ei ollutkaan täysin luomua. Toistaiseksi käytän kuitenkin tuota Foreverin-tuotetta, sillä se voittaa ainakin nykyiset deodorantit, joita olen käyttänyt. Olin valitettavasti ymmärtänyt asian väärin ja pahoittelut siitä lukijoilleni. Onneksi Jenni korjasi asian. 

14 kommenttia:

Matkatar kirjoitti...

Moi! Minulla on herkät kainalot enkä tavallisia voi siksi käyttää jokapäiväisessä käytössä. Kerran messuilta löysin kuitenkin Aloe Ever Shield -merkkisen dödön, joka on ihan huippu. Voi laittaa suoraan ihokarvojenpoiston jälkeenkin iholle.
Ja purkki kestää tosi kauan.

http://www.glossy.fi/tuote/katso/aloe-ever-shield-deodorant-stick

akissfromthepast kirjoitti...

Minä olen käyttänyt kristallideodoranttia jo vuosikaudet! toimii oikein hyvin eikä tahmaa vaatteita tai sotke..
ps:jos muuten sua kiinnostaa, niin osallistu arvontaani ;) sopii tähän sun teemaan.

Liisa kirjoitti...

Mä olen huomannut, että sitä mukaa kun keho puhdistuu, hien määrä ja koostumus muuttuvat. Vielä viime kesänä/ syksynä Madaran deodorantti ei riittänyt vaan ikävät hajut puskivat läpi. Nyt otin purkin uudelleen kokeiluun, ja se toimii mainiosti. Tosin heti, jos juon enemmän kahvia, tulee taas enemmän hajuja.

Nora Isomäki kirjoitti...

Foreverillä on paljon tosi hyviä tuotteita. Itse olen käyttänyt niitä vuosia. Erityisesti tietysti aloevera-mehua, mutta myös ihonhoitotuotteita, lisäravinteita ja pesuaineita. Deosta en kuitenkaan tykännyt, koska sen suoja hikeä vastaan on minusta huono. Ja miehelleni tuo deo aiheuttaa kutinaa ja ärsytystä.

Itse olen käyttänyt jonkun verran kristallideoa. Se toimii tosi hyvin sporteissakin. Suosittelen!

Karla Nieminen kirjoitti...

Liputan myös kristallideodorantin puolesta. Riittoisa, toimiva ja väritön. Toivottavasti toimii sinullakin :)

Erica kirjoitti...

Maltillisesti hikoavalle sopii kyllä juuri toi Santen kristallideo tosi hyvin! Itsellänikin sitä käytössä.

Jenni kirjoitti...

Hei Helene, blogissani on sinulle tunnustus! :)

http://ripauselamaniloa.blogspot.com/2012/03/sydammmiii.html

Hattara kirjoitti...

Heissan,

Aloe Ever Shield deodoranttia ja muita Foreverin tuotteita voi ostaa verkkokaupastani:

www.myaloevera.fi/aloejenni

Tuotteita ei myydä kaupoissa vaan ainoastaan meidän itsenäisten jälleenmyyjien kautta suoraan asiakkaille.

Tuotteilla on 90 päivän tyytyväisyystakuu. Voit käyttää tuotteita siis kolmen kuukauden ajan. Jollet ole täysin tyytyväinen, palauta tuote ja kuitti minulle ja saat rahasi takaisin.

Terveisin,

itsenäinen Forever-jälleenmyyjäsi Jenni Alasuutari

Hattara kirjoitti...

Heissan,

Aloe Ever Shield deodoranttia ja muita Foreverin tuotteita voi ostaa verkkokaupastani:

www.myaloevera.fi/aloejenni

Tuotteita ei myydä kaupoissa vaan ainoastaan meidän itsenäisten jälleenmyyjien kautta suoraan asiakkaille.

Tuotteilla on 90 päivän tyytyväisyystakuu. Voit käyttää tuotteita siis kolmen kuukauden ajan. Jollet ole täysin tyytyväinen, palauta tuote ja kuitti minulle ja saat rahasi takaisin.

Terveisin,

itsenäinen Forever-jälleenmyyjäsi Jenni Alasuutari

Jenni Alasuutari kirjoitti...

Heissan,

Aloe Ever Shield deodoranttia sekä muita Foreverin tuotteita voit ostaa verkkokaupastani:

www.myaloevera.fi/aloejenni

Tuotteilla on tyytyväisyystakuu: voit käyttää tuotteita 90 päivän ajan ja jos et ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit lähettää tuotteen takaisin minulle yhdessä kuittisi kanssa ja saat rahasi takaisin.

Foreverin tuotteita ei myydä kaupoissa vaan ainoastaan itsenäisten jälleenmyyjien kautta suoraan asiakkaille.

Terveisin,

itsenäinen Forever-jälleenmyyjäsi

Jenni Alasuutari

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minkälainen on deodorantin inci-lista?

-M

Anonyymi kirjoitti...

Hei Hele!

Voisitko kertoa tuon Aloe Vera dödön inci-listan, niin pääsisin kurkkaamaan mitä tuotteeseen on pantu? Minulla sama homma, eli luonnonmukaisemman deodorantin metsästys.

Käytössä nyt kristallideodorantti, mutta jänskättäjänä dödö tuppaa tiukoissa paikoissa pettävän ja ajan myötä vaatteisiin pinttyy inhottava hien haju, HYI OLKOON!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Itsekin etsiskelen hyvää luomudeoa, mutta aloe ever shildista halusin sanoa, että se sisältää propylene glycolia sekä triklosaania (triclosan), jotka eivät ole mitään mukavia aineita, jos yrittää päästä eroon "pahemmista" aineista.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minulla myös hyvä dödö etsinnässä.
Itselläni ollut myös käytössä tuo Aloe ever shield mutta triklosaanin vuoksi lopetan sen käytön tämän purkin jälkeen.

Jälleenmyyjänä tein myös sen ratkaisun, etten itse myy sitä kunnes Forever on löytänyt triklosaanille korvaavan ainesosan.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi