11. maaliskuuta 2012

Pala aurinkoa sumuisen sään keskelle

Sunnuntaiaamut on parhautta (jos ei edellisenä iltana ole ollut humputtelemassa ;)). Ne on rauhallisia, tunnelmallisia, kiireettömiä ja täynnä levollisuutta. Vaikka ulkona on melko harmaa sää, halusin tuoda aurinkoa päivääni appelsiinin muodossa.
P1140196 Tein siis itselleni aamupalaksi appelsiinimehua. Minulla on tuollainen "vanahanajan" puristin, sekä sitten sellainen hieno automaattipuristin. Tuo vanhanaikainen vie kuitenkin voiton, sillä se on niin paljon helpompi pestä ja eihän appelsiinimehun tekemisen mene kuin minuutti tai pari. Suosittelen miettimään kaksi kertaa, ennen kuin ostaa sellaisen koneen. Se on aika nopeasti jossain pölyttymässä.
P1140197 Sen jälkeen laitoin lootus-suitsukkeen päälle (minulla on tuollainen teline ostettuna Intiasta ja käytän sitä aina kun poltan suitsuketta olohuoneessa. Nyt kun olkkaristamme on tullut hyvin aasialaismainen ja levollinen, viihdyn täällä paljon enemmän kuin keittiössä ja tuo suitsuketeline tulee olemaan varmasti jatkossa kovassa käytössä (keittiössä käytän messinkistä telinettä). Sitten laitoin oman Spotify-musiikkilistani soimaan ja otin kupin teetä. Tuo suitsuke palaa noin puolisen tuntia, joten minulla on silloin aina aikaa tehdä mitä haluan. Annan itselleni tuon puoli tuntia yleensä meditointiin ja yleensä kirjoittelen jotakin valkoiselle paperille.
P1140201 Kohta lähden toimistoon työstämään graduani. Siihen on varattuna koko iltapäivä.Tänään kun heräsin tunsin edelleen itselläni flunssan, joten liikunta ei vielä tänään tule kuuloonsa. Rauhallista sunnuntaita kaikille! 

2 kommenttia:

Miinus Kymmenen kirjoitti...

Kiitos vinkistä, että sähkötön sitruspuserrin on kätevämpi kuin sähköinen, en olisi tuota pesujuttua tajunnutkaan. Olin jo sellaista hankkimassa, mutta kun hinta alkoi olla lähemmäs sata euroa, niin ajattelin että sillä ostaa kummasti vaikka miten hyvää appelsiinimehua kaupasta :-)

HelloHelene kirjoitti...

@Miinus kymmenen. Kiitos kommentista! :) Jos pitää puristaa vaan muutama appelsiini, sen viitsii kyllä tehdä itse. Jos taas tarkoituksena on puristaa vaikka koko perheen mehut, tulee kone varmaan tarpeelliseksi. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi