31. maaliskuuta 2012

Let's be happy

Minulla oli eilen aivan mahdottoman huono päivä. Siis varmaan vuoden huonoin. Sen muistelu ei kuitenkaan paranna asiaa yhtään, eikä sen käsittely paranna myöskään tätä päivää, joten se siitä. Ajatuksista on päästettävä irti. Siirrytään siis lauantain puolelle. Tänään haluankin vastapainoksi keskittyä positiivisuuteen. :) Voitte tehdä yhden kolmiosaisen harjoituksen kanssani, jonka opin koulussa. Vastasin itse kysymyksiin siten, että mitä tuli ensimmäisenä mieleeni, ne eivät siis ole missään tärkeysjärjestyksessä.
Source: google.com via Helene on Pinterest

Listaa kolme asiaa, jotka menevät elämässäsi juuri nyt hyvin:
1) Elämässäni on paljon rakkautta ja iloa ystävien ja perheen suunnalta.
2) Saan tehdä projekteja, joita haluan tehdä.
3) Voin ostaa kaupasta sitä ruokaa mitä haluan (luomua jne.) eikä minun tarvitse miettiä niiden hintoja.
Listaa kolme asiaa, mitkä menevät hyvin sinun elämäntaparemontissasi (hyvinvoinnissasi)?
1) En käytä mitään huumaavia aineita tällä hetkellä (kahvi, tupakka, alkoholi, lääkkeet) ja mieleni on siitä syystä kirkas koko ajan.
2) Olen laihtunut viime viikkoina huomaamattani. Olisiko syynä Esport-treenit? En osaa tarkkaan sanoa…
3) Olen osannut rauhoittua. Eli lauantaina en tee projekteja/töitä ja olen alkanut kutsua meille kavereita joka lauantai. Tänään tänne tulee lapsuudenystäväni Mahi ja aiomme katsoa jonkun ihanan hömppäelokuvan ja pitää tyttöjen illan (en muista milloin olisin pitänyt tällaisen illan, ihanaa!)

Listaa kolme asiaa, jotat odotat elämäntaparemontiltasi (hyvinvoinniltasi)?
1) Sitä, että pysyisin tasapainossa ja löytäisin tasapainon aina kun elämä horjuu.
2) Kroppani voisi hyvin ja en olisi kipeä niin usein
3) Näyttäisin myös ulospäin hyvinvoivalle

Näissä ajatuksissa alkaa lauantai ja pitää kyllä sanoa, että eilisen murheet menivät unholaan. Nyt fokukseni on jo aivan muualla. :) Mukavaa lauantaita teille! Tämä lähtee nyt Tepon kanssa maalikauppaan, jos vaikka maalattaisiin tänään eteisen seinä! Ensin kuitenkin pitää harjata hiukset ja meikata. Ciao!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa kiva, jos minäkin voisin ostaa kaikki luomua. Nyt ei tunnu ison perheen kanssa siihen rahat millään riittävän, varsinkin ,kun olen sairaseläkkeellä ja muutenkin on rahasta tiukkaa. Mutta muuten kyllä onneksi pystyn syömään aika terveellisesti ja terveyskin on nykyään sentään aiempaa paremmalla tolalla.

Monet muut kuin raha-asiat ovat elämässäni sentään oikein mukavasti. Usein onkin hyvä miettiä, mistä kaikista syistä voi iloita ja kokea onnea!

Let's be happy - Yes! :)

- Sipe

HelloHelene kirjoitti...

Suomessa meillä on asiat kyllä yleisesti ottaen erittäin hyvin. :) Pitää siis muistaa olla kiitollinen vaikka se tuppaa aina välillä unohtumaan.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi