10. maaliskuuta 2012

Kuvia uudesta matosta ja lampusta

Ihanaa lauantaita kaikille! Tämä taitaa olla ensimmäinen päivä vähään aikaan, etten ole ollut kipeä... Joten jos sama juttu jatkuu huomenna, aloitan uudestaan bodyrock-haasten. Jeejee! Onko muut tehneet sitä nyt säännöllisesti? :)
Sitten pari kuvaa tuosta ostamastani matosta, josta kerroin viime postauksessani. Kurvin matto/lamppukaupassa on tosiaan loppuunmyyntiale ja tämä matto tarttui mukaani. Oikea hinta olisi ollut 1800€ (275x185), mutta se lähti 600€ hintaan. Sanokaa, mitä sanotte, mutta minä olen siihen aivan ihastunut. Periaatteessa se ei ehkä ole ollut tyyliäni ennen, mutta Intia on jotenkin muuttanut minua sisustustyylissä. Nyt haluan tuohon alle vain valkoisen kaakelilattian, niin olkkarin lattiaosasto alkaisi olla täydellinen.
P1140184
Sitten toiseen ostokseeni, eli käsintehtyyn lamppuun. Se oli normaalihintaisena 500€, mutta sain sen 150€:lla. Se oli sellainen ostos, että oli vain pakko ottaa mukaani, sillä tiesin että tulisin myöhemmin muuten katumaan. Tulevaisuudessa se tulee menemään varmaan parvekkeelleni tai terassille. Tuota valoa sisällä voi säätää ja se on siitä syystä aivan ihana. Piuhat on hieman sekaisin vielä tuossa päällä. Siivotaan ne kun jaksetaan.
P1140187 P1140189
Eikä tuossa vielä kaikki. Myyjä sanoi kaupassa, että hänellä on samaan sarjaan kuuluva peili. Noh, minähän menin sitten siitäkin aivan sekaisin. :D Kävimme tänään Tepon kanssa katsastamassa sitä ja se lähtee myös mukaani ensi viikolla, kun sitä on hieman korjattu (itse peili oli rikki, mutta kehys ei). Kodistamme tulee siis sekoitus Intiaa ja Artekin huonekaluja... En ole vielä yhtään varma, miten san ne toimimaan. Mutta kai se on tärkeintä, että on sellainen lamppu (ja peilin kehykset), jota jaksaa vaan tuijotella. Olen monta kertaa jäänyt seisoskelemaan keskelle olkkaria ja vaan katsonut valoa, joka tulee lampun raoista.
Nyt jatkamme biisien tekoa Tepon kanssa. Olemme tänään saaneet sävellettyä ensimmäisen biisin kokonaan (sanat ja sävelen). Tavoitteena on kymmenen. Hyvää iltaa kaikille! Muistakaa juoda paljon vettä, se on hyväksi!
P.S. No worries, tämä ei ole muuttumassa sisustusblogiksi. :)

2 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

matto ja lamppu on upeet!

Erica kirjoitti...

Ihania ovat!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi