15. maaliskuuta 2012

Iltapäivää ja iltaa kuvina

Nyt on niiiin ihana olo. Kävin Kiran treeneissä Esportissa ja hänen tuntinsa on maailman hauskimpia ikinä. Voin siis suositella. Paloi suunnilleen 400 kaloria hyvissä tunnelmissa. Oli mahtavuutta käydä salilla pitkästä aikaa. Olen laittanut tavoitteekseni käydä siellä noin kolme kertaa viikossa. Katsotaan kuinka onnistuu. Toivottavasti en taas tule kipeäksi.
Treeneistä suuntasin Kampin Ruohonjuureen ja ostoskassiini tarttuivat nämä:
P1140234
Tuossa oikeastaan tämän hetken kolme lempiherkkuani: 85% suklaa, banaanilastut ja kookosvesi. Namnamnam. Ja sitten ostin myös uuden Madaran kasvoveden, josta löytyy kuva alta. Sen lisäksi laitoin äsken vielä Renin seerumia kasvoilleni, sillä ne ovat olleet niin kuivat viime aikoina. Nyt on kasvoissa aivan superihanan rento olo. Liikunta+suihku+kasvojen puhdistus+öljy = yksinkertaisesti täydellinen olo.
P1140241 Riemuani lisää vielä se, että kotona odotti Tepon tekemä tomaatti-basilika-chili-katkarapukeitto. Olin nimittäin hitusen nälkäinen kun tulin salilta. :)
P1140256 Nyt napostelen noita banaanilastuja (100% banaania) ja seuraavaksi alan lukemaan uutta ostamaani kirjaa "Ekovuosi Manhattanilla". Jaloissani pyörii Puputsu ja taustalla laulaa Lana Del Rey. Paremmin ei iltani voisi nyt päättyä.
P1140223
Huomenna onkin sitten Indiedaysin 2-vuotis kekkerit. Dresscode: Fashion. Mun tilanne on se, että kotona ei ole mitään muodikasta vaatetta, jonka voisin pukea sinne... Siitä kerkeän murehtimaan huomenna. Tai no, tuskin murehdin. :D Laitan päälle vain vanhan Ivana Helsingin mekon. Juhlissa on nimittäin Ivanan muotinäytös. Eli kaipa se sopii tuohon tilaisuuteen. :) Tulipa sekin ratkaistua tässä blogin lomassa... Jee! Mukavaa iltaa kaikille! 

4 kommenttia:

Enne kirjoitti...

Kerro sitten mitä tykkäsit Ekovuodesta, se olisi nimittäin lukulistalla samaan aikaan noin kymmenen muun kirjan kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kerropa sitten luettuasi mitä he käyttivät vessapaperina, se jäi mua vaivaamaan. Joko se meni ohi tai sitä ei kerrottu lainkaan :)

Riikka kirjoitti...

Ekovuosi vaikuttaa inspiroivalta kirjalta.

Sinua odottaa muuten tunnustus blogissani, jos tykkäät niitä ottaa vastaan :)

HelloHelene kirjoitti...

@Enne. Kerron kun olen lukenut, mutta tähän saakka ainakin ollut erittäin mielenkiintoinen (sivulla 80).

@Anonyymi. Kerron! :D

@Riikka Kiitos! :) Sain toisen tunnustuksen viime viikolla myös, joten pitää tehdä niistä yhteispostaus jossain välissä.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi