17. maaliskuuta 2012

Eilistä ja tätä päivää

Huomenta! Onpas ulkona harmaata. Onneksi se ei aamuisin haittaa omia rituaalejani, jotka ovat siis suitsukkeen polttaminen, teen juominen ja kirjoittaminen. Taustalla soi yleensä intialainen musiikki. Annan itselleni mietiskelyyn, joka päivä noin tunnin verran aikaa. Yleensä käytän sen kirjoittamiseen, ajatteluun tai vain olemiseen. Tästä on tullut tärkeä osa aamuani. Ihan joka aamu se ei pääse toteutumaan, mutta sanoisin, että noin 80% aamuistani menee tämän kaavan mukaan. 
P1140295
Ja onhan nuo ikkunatkin hitusen likaiset. Pitäisi pestä... Mutta siis kyllä tuolla on oikeasti noin harmaata. :D Ja kuten kuvasta voi huomata, pitäisi ostaa isompi kukkaruukku kukkapololle... En vain ole saanut aikaiseksi.
P1140299
Sumuisuus tarttui myös kuvaan... :D
P1140302
Onneksi katossa on intian aurinko. Odottelen vielä sarjaan kuuluvaa peiliä. Kävin eilen sen perään jo kyselemässäkin. En malttaisi odottaa sitä, että se koristaisi olohuoneemme seinää. Se on aivan superhieno (vaikka Teppoon se ei ihan kolahtanutkaan). Kyllä hänkin tulee siitä pitämään ihan varmasti kun se on tuossa seinällä. Heheh.
Sitten hieman eiliseen iltaan. Olin Harrietin ja Timon kanssa Indiedaysin synttäreillä. Indie on jo kaksi vuotta. Jee! Niille, joille on jäänyt epäselväki, olen siis yksi Indiedaysin perustajista ja hallituksen jäsen. Tässä muutama kuva eilisistä bileistä:
P1140258
Olen nyt ollut kolme viikkoa täysin ilman alkoholia ja tarkoitukseni on jatkaa tätä ainakin vielä hetkisen. En ole raskaana. Nykyisessä tilanteessani olen vain päättänyt jättää alkoholin toistaiseksi kokonaan. Ehkä jonkun yhden lasin voin jossain vaiheessa juoda, muttei mieleni ole tehnyt ainakaan toistaiseksi. Eilisissä juhlissa olisi ollut vaikka mitä sampanjaa ja Kanon-luomuvodkaa kyllä tarjolla. Mutta ne meni sitten parempiin suihin tällä kertaa.
Illan kruunasi IvanaHelsingin muotinäytös. Oli hienoa olla melkein eturivissä seuraamassa kyseistä spektaakkelia. Ainakin Uinon blogissa on hyviä kuvia kyseisestä tapahtumasta. P1140272 Lähdimme juhlista suhteellisen nopeasti, koska meillä oli niin hirmuinen nälkä. Ruokapaikaksi valitsimme Senaatin Hiili Bar & Bistron, jossa on muuten tarjolla myös luomuruokaa.
P1140287 Herkuttelin itse kasvishampurilaisella, joka oli superhyvän makuista. Palvelu oli hitusen hidasta ja saimme siitä hyvästä ilmaiseksi kuohuvaa (jota en sitten viitsinyt juoda) ja seuralaisenikin olivat autolla, joten se etuisuus jäi lähes käyttämättä. Loppusummasta saimme vielä -20% alennusta. Kaiken kaikkiaan kokemus oli minusta sitten loppujen lopuksi loistava. Ruoka hyvää ja seura mahtavaa. Palvelu myös erinomaista. Kuvassa Harrietin luomulohiburger.
P1140293
Tänään onkin sitten ohjelmassa Indiedaysin bloggaajamiittiä ja ystäväni Shaghajeghin tapaamista. Aion ehkä käydä myös salilla, mikäli iltapäivällä kerkeän. 

2 kommenttia:

Soikku kirjoitti...

Ohoo, en tiennykään että olet yksi Indiedaysin perustajista, siistiä! :) Kuulostipa ihanalta tuo sinun aamun aloituksesi, tekis mieli kokeilla itsekin suitsukkeiden polttamista aamuisin. :)

HelloHelene kirjoitti...

@Soikku Juu, olen. Taisin mainita siitä viimeksi joku puoli vuotta sitten tai jotain vastaavaa. :)

Suitsukkeet kuuluvat minulla ehdottomasti aamuun. Suosittelen! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi