12. helmikuuta 2012

Muutoksen mestarit -seminaari

Nyt on kova porukka saatu kasaan, joten pakko mainostaa. Itse en ole vielä tehnyt valintaa sen suhteen menenkö tuonne, sillä en varsinaisesti tällä hetkellä kaipaa muutosta... Seurataan tilannetta, ehkä mieleni muuttuu kevään edetessä. Veikkaan kuitenkin, että joitain lukijoitani kyseinen seminaari kiinnostaa. Porukassa on minulle entuudestaan muutama tuttu: Nita, joka on valmistunut samasta koulusta kanssani sekä  Jaakko Halmetoja (johon olen törmännyt pariin otteeseen eri yhteyksissä). Heidän lisäksi joukossa on Kaisa Jaakkola, jonka kirjaa olen täällä suositellut muutamaan otteeseen.
Tässä seminaarin kuvausta kyseisiltä nettisivuilta: Muutoksen Mestarit -seminaarissa yhdistyvät innostus, palo ja viisaus – kaikki mitä elämäsi muutokseen tarvitset. Seminaariviikonlopun aikana sinulle tarjoillaan parhaat palat kuuden nuoren valmentajan tuhansien tuntien opiskelun ja vuosien käytännön kokemuksen yhdistämisestä sinulle helposti pureskeltavassa muodossa. Kaisa, Jaakko, Christoffer, Mikko, Marko ja Ilkka yhdistävät valmennuksellisen paketin tapahtumassa, jossa jokainen oman alansa huippuvalmentaja tarjoaa sinulle uutta tietoa, käytännön kokemuksia tai työkaluja oman elämäsi muutokseen. Luvassa on sylin täydeltä asiaa, mitä et ole aikaisemmin kuullut tai osannut vielä hyödyntää omassa elämässäsi. Muutoksen Mestarit on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa voit oppia ja kehittyä suorituskyvyllisesti, laatutietoisesti, tavoitteellisesti, taloudellisesti ja mielellisesti. Tässä seminaarissa yhdistyy nuoruuden, kehittymisen ja oppimisen energia tavalla, jota Suomessa ei ole aikaisemmin nähty!

2 kommenttia:

Enne kirjoitti...

Innostuin kanssa, kun mainos seminaarista tipahti sähköpostiin. Kunnes näin hinnan...

HelloHelene kirjoitti...

@Enne Onhan tuo hieman arvokas juttu. Mutta sitten jos suhteuttaa sen siihen, mitä sillä voi saavuttaa, ei se ehkä olekaan niin kallis. :) Mutta vaikea sanoa etukäteen jos ei tuolla ole läynyt.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi