20. tammikuuta 2012

Täydellinen viikonloppu

Päätin äsken, että tästä viikonlopusta tulee täydellinen viikonloppu sillä se alkoi jo niin mainiosti. Töistä piipahdin työkaverini Kirsikan kanssa Matkamessuille, jonne olin saanut kutsun Rantapallolta. Nyt on mielessä haaveet vaikka mille matkalle. :D Onneksi matkahimoani hieman alensi se, että tiedän meneväni New Yorkiin, Kööpenhaminaan ja Dubaihin keväällä/kesällä.
Millainen on sitten täydellinen viikonloppuni kotona? Ajattelin listata hieman asioita, jotka tekisivät lauantaista ja sunnuntaista parhaan mahdollisen (ja nyt jätän tästä pois kaikki mahdottomat haaveet, kuten lottovoiton kun en edes lottoa jne.).
P1130917 Täydellisessä viikonlopussa heräisin lauantaina ja sunnuntaina molempina aamuina klo 7 meditoimaan. Meditointi kestäisi noin tunnin. Sen jälkeen tekisimme Tepon kanssa yhdessä aamupalaksi jotain ihanaa smoothieta (kuten yllä olevassa kuvassa). Kanit hengaisivat jaloissa ja minä antaisin niille salaaatinlehtiä aina kun ne tökkisivät minun jalkojani ja Teppo sanoisi, että niin ei saisi tehdä ja että kanit oppisivat huonoille tavoille. :D Tämän jälkeen lukisin muutaman tunnin jotain kirjaa sohvalla (tänä viikonloppuna lukisin kirjaa nimeltä "User Stories Applied - For Agile Software Development"... Haluan oppia tuon jutun.). Sitten hieman siivoaisin ja pesisin pyykkiä ja lähtisimme salille. Tämän jälkeen suuntaisimme kotiin tekemään ruokaa, jota olisin ostanut Oma Maa -kaupasta tai Ruohonjuuresta.
P1120396 Tämän jälkeen konseptoisin omia projektejani (näin saisin tehtyä luovaa työtä, jota tarvitsen joka viikko).  Illalla meillä olisi bänditreenit ja sitten katsoisimme jotain ihanaa leffaa tai Stargatea. Noista se täydellinen päivä koostuisi. Sunnuntai menisi samaan malliin, mutta haluaisin lisätä siihen vielä muutaman tunnin töitä ja itse asiassa lauantaihin pitäisi lisätä vielä yksi Nyt-lehden haastis (työjuttu). Sunnuntaina näen kaveriani Oltsua ja lauantaina muutamaa muuta kaveria. Eli ystävät kuuluvat kyllä myös täydelliseen viikonloppun. Olisi kiva nähdä myös siskoa jossain välissä.
Tuo voi kuulostaa ehkä tylsälle viikonlopulle, mutta noista osista se minun täydellinen viikonloppuni koostuisi. Viikonloppufiilikseltä toivoisin: rauhallisuutta, inspiraatiota, onnellisuutta, lämpöä ja rakkautta. Mikä yksi asia sinun täydelliseen viikonloppuusi kuuluisi?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yksi asia on vaikea sanoa, mutta kai se on nukkuminen. :-)

t. Hiljainen

HelloHelene kirjoitti...

Totta! Se on tärkeää! Onneksi sain nukuttua kunnolla viime viikonloppuna. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi