14. tammikuuta 2012

Shampoohaasteesta jälleen

Kiitos kaikille lukijoille, jotka ovat jakaneet vinkkejä shampoiden suhteen. :) Kuten aiemmassa postauksessani kerroin, minulla on erittäin herkkä päänahka ja se sietää toistaiseksi vain yhtä shampoota, joka on Bio+. Sain teiltä paljon shampoovinkkejä ja päädyin ensimmäiseksi testaamaan Nizoral-shampoota, jonka ostin apteekista. Se tuntuu vaikuttavan ja kutina/hilseily on poissa. Tosin varmasti osaan sanoa sen vaikutuksesta vasta hetken päästä.
Nyt käytän kyseistä shampoota 2 kertaa viikossa ja muun ajan aion käyttää tuohon SANTEn shampooseen.
Hauskaa iltaa! Ja kiitos vielä toisen kerran! 

4 kommenttia:

lilli kirjoitti...

Voi Helene, mulle tuli tosi hyvä mieli tästä postauksesta. Vaikutat aina niin ihanan vilpittömältä! Lisäksi ihailen tosi paljon määrätietoisuuttasi ja ahkeruuttasi, olet vaan kerta kaikkiaan upea nainen!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Sellainen juttu tuli mieleeni, ongelmastasi, että kenties päänahan kuivuminen/kutiaminen voisi johtua siitä että peset hiuksesi liian usein. Suosittelen kokeilemaan että peset hiukset vain 1-2 krt viikossa. Itselleni on auttanut paljon päänahan kutiamiseen ja myös hiukset voivat paremmin kun niitä rasittaa harvemmilla pesukerroilla. Kannattaa kokeilla! :)

HelloHelene kirjoitti...

@Lilli Kiva kuulla! Kiitos! <3 :)

@Anonyymi Saattaa olla syynä myös tuo. Tosin yksi vaihto voisi olla ruoka-aineallergia. Juttelin siitä tänään erään kaverini Lauran kanssa... Pitää testata hetken viljatonta ruokavaliota, mistä se voisi ehkä johtua... Harmi vain, koska rakastan leipää (juuri mussutin hamppuleipää)...

Tanja kirjoitti...

Minulla on ollut ongelmia myös päänahkani kanssa. Olen päässyt "selville vesille", kun aloin käyttämään Vanilija&suklaa shampoota ja toinen mikä minullakin on käytössä on bio+. Se tosin kuivattaa vähän liikaa ja käytänkin pesun jälkeen sitä seruumia :) Uskon että ihottuma johtui siitä että käytin liian peseviä shampoita ja toiseksi atopiasta sekä ehkä herkyydestä jollekkin shampoossa olleelle aineelle :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi