15. tammikuuta 2012

Laiskamatoja ja scifiä

Tämä sunnuntai oli oikein laiskiaisten päivä. Ei Tepon kanssa tehty mitään muuta kuin vaan katsottiin Stargatea (Season 6), laulettiin ja soitettiin kitaraa (treenattiin tänään Rasmuksen Liquidia ja Britney Spearsin Everytimea) sekä selattiin nettiä iPadeillä. :D Sopi minulle raskaan viikon jälkeen täydellisesti. Koko päivän piti kyllä siivota ja kirjoittaa blogia yms. mutta näihin tehtäviin havahduin vasta ysin aikoihin. Nyt on tiskikone ja pesukone päällä ja blogikirjoituskin käynnissä. Seuraavaksi siirryn takaisin tuohon sohvan puolelle katsomaan Stargatea... Olen siis jäänyt siihen aivan virallisesti koukkuun.
Yksi suosikkihahmoistani tällä hetkellä on muuten (ylläripylläri) Stargaten Samantha Carter. Hän on oikeastaan kaikin puolin sellainen ihailtava hahmo: älykäs, kaunis, reilu ja hauska.
Kuva: täältä
Rakastan scifiä. Scifin TOP 4 sarjaa:
1) Battle Star Galactica
2 ja 3 jaettu sija) Star Trek Next Generation ja Stargate SG1
4) Stargate Atlantis
Nyt kun nuo kaikki on kohta katsottu, pitäisi löytää joku uusi scifi-sarja. Ehdotuksia otetaan siis vastaan! Aloin muuten sitä scifi-kirjaakin alunperin kirjoittamaan siitä syystä, etten löytänyt mitään hyvää uutta scifiä, jota olisi voinut katsoa. :D Tänään kirjoitin kirjaa taas hitusen eteenpäin. Olen nyt sivulla 55. Ehkä se on joskus valmis. :) Mukavaa illan jatkoa!

10 kommenttia:

blondewithbo kirjoitti...

Ei tv-sarjasuositusta vielä tule, mutta oletko lukenut Hannu Rajaniemen Kvanttivarkaan? Hehkutetuin (ja ihan ansiosta) scifi-kirja pitkään aikaan.

Minttu kirjoitti...

Mä tykkäsin Farscapesta, kun sitä näytettiin Subilla. Siinä on ylimageita alieneita. Eli jos et sitä silloin luurannut, niin kaivapa nyt jostain.

Ja mä olen tykännyt myös uudesta Galacticasta ja Stargatesta, joten maku lienee aika sama.

merikukka kirjoitti...

Alias katsottiin loppuun ja eilen aloitettiin Stargate SG-1 taas alusta. Oletko katsonut Aliasta, siinä on vähän scifiä.

Jenni kirjoitti...

Muistan joskus (10-14 v sitten..?!?) katsoneeni sarjaa Babylon 5 ja se oli hyvä! Oikeastaan muuta en siitä muistakaan :o). Enkä tiedä mistä sitä edes näkisi ja olisiko enää katsomisen arvoinen. Aika kultaa muistot myös tv-sarjojen kohdalla.

Hih itse tykkäsin Stargatessa siitä nörtimmästä miehestä.. mikäs sen nimi oli.. Daniel Jackson? Vai olikohan se joku ihan muu, tuo nimi vaan putkahti mieleen. En jaksa tehdä tarkistusgoogletusta, ei ole niin vakavaa, vaikka olisi mennyt pieleen :oD!

Iines kirjoitti...

Farscape on hyvä, suosittelen! Deep space trekeistä myös.

HelloHelene kirjoitti...

@blondewithbo En ole vielä lukenut, mutta Tepolla on kyseinen kirja. Pitäisi lukea. :)

@Minttu Kiitti vinkistä. Laitan listalle. :)

@merikukka Pitää katsoa Alias. Joskus olen sitä sivusilmällä katsonut ja se vaikutti hyvälle. Luulen että jäisin siihen kyllä koukkuun.

@Jenni Ostin sen Babylonin ekan seasonin hetki sitten, koska muistelin että se oli joskus hyvä... Harmikseni se oli minusta aivan kaamea. :D Eli aika kultaa muistot. :) ...Daniel Jacksonhan se on... Se oli juuri tuossa Stargatessa pois yhden seasonin verran (season 6), mutta tuli takaisin seiskaan.

@Iines Deep Space voisi kyllä mennä kanssa listalle. Siitä pidin joskus aikoinaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Fringe on ihan loistava, kannattaa kokeilla :)

Miranda kirjoitti...

Stargate SG1 on paras :) (se Atlantis ei kyllä uppoo yhtään)

Jenni kirjoitti...

Hahah, hyvä tietää, ettei kannata miettiä sitä Babylonia :oD! Olikin vähän sellanen fiilis, ettei välttämättä enää toimi.

HelloHelene kirjoitti...

@Anonyymi Pitää kokeilla. :)

@Miranda Jännä, etten pidä Atlantiksesta jos tykkäsit SG1:stä. :O

@Jenni :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi