19. tammikuuta 2012

Kalliolaiset huomio: Pavut, bulgur ja hamppu tutuksi!

Kirjoitin muutama päivä sitten lähiluomukaupasta nimeltä Kallion Oma Maa, jonka löysin aivan sattumalta. Joitain huhuja olin siitä muistaakseni kuullut sivukorvalla. Sain kyseisestä putiikista hetki sitten vinkin sähköpostiini ja ajattelin jakaa sen täällä, sillä aihe oli minusta mahdollisesti lukijoitani kiinnostava... Eli jos sinulla ei ensi lauantaina ole mitään tekemistä ja pyörit Helsingissä, niin tässä yksi ehdotus. :) Kyseisessä kaupassa vietetään tuolloin kasvisruoka-päivää (21.1.2012) kello 11-15. Sieltä löytää vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin (otettu suoraan sähköpostista): Miten bulguria syödään? Mitä herne- ja härkäpapurouheesta voi ja kannattaa tehdä? Mihin kaikkeen hamppu taipuu keittiössä? Vinkkejä herkulliseen arkiruokaan, joka valmistuu alle puolessa tunnissa. Tämän lisäksi Härkäpapua sarvista-kasviskeittokirjan kirjoittanut Päivi Mattila opastaa tuotteiden käyttöön. Tarjolla erilaisia maistiaisia, jaossa ilmaisia reseptejä oman keittiön iloksi. 
Veikkaan, että käyn ainakin itse piipahtamassa tuolla. Lauantain suunnitelmat ovat minulla vielä muuten aivan vaiheessa.  Mukavaa iltaa!

Kuva napattu täältä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Käväisin tuolla kanssa viikko sitten ja oli ihana kauppa!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi