9. tammikuuta 2012

Jalkakylpy ja rentouttava arki-ilta

Tämän päivän päätteeksi päätin viettää täydellisen rentoutumisen illan yksin kotona. Teppo on jossain työjutuissa ja koska ulkona oli niin liukas keli en viitsinyt etsiä lenkkiseuraa. Iltaani kuului kynttilöitä, Sex and the Cityä, jalkakylpy ja naposteluun porkkanoita sekä ruohosipulidippikastiketta.
P1140029
Vitsit kun rakastan tuota videotykkiä. Se on vain niin siisti. Suosittelen!
P1140024 Jalkakylpyyn tarvitset vain vettä ja suolaa. Laitoin noin ruokalusikallisen suolaa (harmaata Celtic-suolaa) sellaiseen matalaan ämpäriin.Tillidippiin tarvitset:

  • Kermavilin
  • 1tl suolaa (taisin laittaa itse noin 2tl, sillä oli kova suolan himo)
  • Puolikas ruohosipuliruukusta (pilkoin sen saksilla noin 0.5-1cm paloiksi)
  • 1tl chilijauhetta

Jos kotona olisi ollut sitruunamehua sitä olisi myös mennyt siihen. Samoin mustapippuri unohtui, mutta minusta tuo oli noinkin erittäin hyvää. Kaikki valmisdippimausteet kannattaa heittää mäkeen. Ei tule paljoa kalliimmaksi tehdä sitä näin. :)
P1140013 P1140019
Nuo babyporkkanat ei muuten ole niitä parhaita mahdollisia porkkanoita, mutta tänään en jaksanut kuoria/pilkkoa niitä joten nuo sai kelvata. Ja kyllä ne kaikki katosivatkin illan aikana. :)

4 kommenttia:

Takkunen kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä illalta. Oii vähän siisti sulla on tollanen videotykki. Täälläkin päin on jollain naapurilla sellanen ja se jättää aina verhot auki että toiselta puolelta katua voi melkein seurata ohjelmaa.

emminkäinen kirjoitti...

Eikös tuo ole ruohosipuli? :)

HelloHelene kirjoitti...

@Takkunen Oli kyllä ihana ilta. :)

@emminkäinen. Olet oikeassa... :D Muutin tekstiin. En tiedä mitä olin ajatellut... Ruohosipuliahan tuo oli. :D

Saara kirjoitti...

Hello höpsö-Helen!
Oli pakko tulla jakamaan eräs herkullinen uusi reseptituttavuus kanssasi kun sitä tänään valmistin ja erinomaiseksi totesin Kokonainen tuore kesäkurpitsa pilkottuna ja purkki kikherneitä pannulle, perään kasvisliemijauhetta (käytin jotain ekolosta hankittua) morttelin kautta rosé- viher ja mustapippuria sekä rapsaus ruususuolaa. Perään kermaa niin että melkein peittyy ja haudutellen kurpitsat pehmeiksi.
Itse söin luomujauhelihapihvien lisukkeena ja jestas ku oli hyvvää! Kokeile :) Mukavaa viikon jatkoa!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi