4. tammikuuta 2012

HelloHelene kiittää ja kumartaa

Vaikka minua aina silloin tällöin ei tämä blogin pitäminen oikein innosta ja olen joistain kommenteista saattanut täällä loukkaantuakin, niin aina silloin tällöin mietin, että kuinka ihana asia oma blogi on. Tämän blogin pitäminen on antanut minulle todella paljon ja sen hyvät puolet voittavat huonot puolet 10-0.
Little Hearts Tällä viikolla minulla on ollut kaksi ihanaa kommenttia tuolla kommenttiboksin puolella. Halusin tehdä tämän postauksen etenkin heille. Kiitos ensinnäkin Saaralle. Hän tarjosi minulle juuri omaa reseptiään kun tuskailin sen suhteen, että miten laittaisin fenkolia, joka tarttui mukaani viime ostosreissullani. Tässä on Saaran kommentti ja reseptiohje:
Heissan Helene! Fenkoli on ihanaa uunissa paahdettuna. Heitän mukaan porkkanaa, palsternakkaa, reilut ripsaukset timjamia ja rosmariinia, kunnon loraus oliiviöljyä ja päälle vielä hieman juoksevaa hunajaa. Kaikki uuniin 225°c 20minsaa tai niin että kasvikset pehmeitä. Ihan tautisen hyvää, halpaa ja helppoa. Kai vielä terveellistäkin :) 
Kun sain tuon kommentin, meni minuutti ja uuni oli jo päällä! :D Tein kyseisen ruuan kuitenkin vain öljyn ja suolan kanssa tällä kertaa. Ja oli sitenkin erinomaista.
Toisena haluaisin erityisesti kiittää Kaokaa. :) Tässä hänen kommenttinsa tee-postaukseeniMinä olen aina ajatellut että kaikki teet maistuvat ihan samalta; tuoksu on usein mitä herkullisin, mutta maku tuottaa aina pettymyksen. Kaikki samaa vetisenkitkerää horsman makuista. Sitten luin täältä blogistasi jutun Yogi- teestä, kokeilin, ja rakastuin kerta heitolla! Kerrankin tee joka oikeasti maistuu siltä mitä lupaa. Tällä hetkellä lemppari taitaa olla Yogin inkivääri-appelsiini tee :) Kiitos kovasti taannoisesta vinkistä!
Se, että kuulen että blogistani on oikeasti ollut jollekin hyötyä, saa minut aina hyvälle tuulelle. Sen takia tämä on olemassa. :) Kiitos heidän lisäksi myös "Karirais"-postauksen kommentoijille Annille, Anonyymille ja askoalle. Ja oikeastaan haluan kiittää teitä kaikkia. 

9 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Olen huomannut saman interaktiivisuuden koukuttavan ihanuuden: saada joltain jotain on upeaa, mutta saada antaa jollekin jotain on ihan huikeaa!

Riikka kirjoitti...

Tämä sinun blogisi on antanut myös minulle paljon vinkkejä ja motivoinut kiinnittämään huomiota terveelliseen ruokavalioon :)
asiaan liittymättömänä haluaisin kysyä sinulta, joka omistat vuittonin monogram denim shawlin että onko huivin laatu vastannut hintaa? minä olen ollut tuota huivia ostamassa jo pitkään, mutta aina jostain kuulee ettei laatu olisi hyvä... kiitos jos vastaat :)

Jenni kirjoitti...

Pelästyin otsikkoa, sehän kuulosti ihan loppusanoilta! Mutta ei onneksi sittenkään. Tulin tänään blogiisi etsimään ruoka/smoothie-ideoita.

Viime vuosi ei itselläni mennyt ihan putkeen miltään osin. Siksi odotin jotenkin hurjasti tätä vuotta ja kuin taikaiskusta olenkin nyt täynnä intoa ja energiaa. Tämä ei nyt oikeastaan liittynyt mihinkään, kunhan ajattelin toivottaa sinullekin kaikkea hyvää tähän vuoteen! Ja vaikket blokkaisikaan joka päivä tai edes joka viikko, niin täällä ollaan ja ilahdutaan uusista jutuista, kun niitä ilmestyy.

Taidan itse zempata kommentoinnin kanssa. Ehkä pari kertaa olen aikaisemmin suuni avannut.
Ymmärsin kyllä, ettei postauksesi tarkoitus ollut kerjätä kommentteja, mutta se sai ainakin minut huomaamaan, että vaikka olisi jotain sanottavaa melkein joka postaukseen, niin yleensä se jää sanomatta. Harmi.

Saara kirjoitti...

Hei Helene, olet ihana. Myös tänään <3

minessan kirjoitti...

Kiitos itsellesi! :) Toimit oman elämäntaparemonttini innoittajana. On todella motivoivaa nähdä muiden onnistuminen. Ruokapuoli on itselle ollut se vaikein muutos ja on edelleen. Blogistasi saa tosi paljon vinkkejä, miten syömistä voisi parantaa :)

Erica kirjoitti...

Hele, sun blogi on ainoa, jota jaksaa aina seurata. Innolla käyn rämppäämässä että joko se on jotain taas laitellut :)

little L kirjoitti...

Sun ansiosta löysin Tracyn viime vuoden keväällä ja siitä lähtien on Tracya tehty, kiitos siis siitä!

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet ihan hyvä pikkuisen pulleanakin <3

HelloHelene kirjoitti...

@jarna :)

@Riikka Kiitos kommentista Riikka! Huivi ei ole laadullisesti vastannut hintaa. Eli en suosittelisi jos haluaa huivin joka kestaa 10 vuotta kuin uusi. Sama kokemus on myös kahdella tutullani. Harmi homma, sillä muuten olen tykännyt siitä todella paljon ja käytän lähes joka päivä.

@Jenni :D Tsemppiä tähän vuoteen!

@Saara <3

@minessan Kiva kuulla!

@Erica. :)

@Little L Kiva kuulla! :)

@Anonyymi Kiitos! :) <3

Jaa blogikirjoitus kavereillesi