18. joulukuuta 2011

Sisustusvinkkejä hakemassa

Joskus aikoinaan kirjoitin tänne siitä, että mikroaaltouunini sai lähteä mäkeen. Se tosiaan katosi ja mikroa olen käyttänyt sen jälkeen ainoastaan yhden kerran. Lämmitin töissä nimittäin yhden Anton & Anton -keiton ja siihen ei ollut muuta vaihtoehtoa. Yleisesti voisin sanoa, että mikrotta eläminen on ollut erittäin helppoa. Sitä en ole kaivannut kertaakaan. Joten voin suositella! :)
Tällä kertaa minun ei ollut kyllä tarkoitus puhua mirkosta vaan sen paikasta. Tarkoituksenani oli nimittäin täyttää mikron jättämä aukko keittiön kaapissani teellä ja erilaisilla superfoodeilla. Tällä hetkellä se näyttää tälle:
P1130861 Eli kyseessä on varsinainen sekamelska. :D Onko teillä lukijoillani jakaa joitain hyvää vinkkejä siihen, miten tuosta saisi siistin näköisen. Haluaisin pitää siellä mm. teetä, mausteita, brahmia, kaakaopapuja ja vaikka mitä (kaikkea mitä tuossa kuvassa näkyy). Mikron jättämä aukko on siinä mielessä haastava, että se on suhteellisen syvä. Eli arvoisat lukijat, nyt otan vinkkejä vastaan! :)

3 kommenttia:

Elizabeth kirjoitti...

Miten olisi jotkut nätit, keittiösi näköiset, korit, joihin voisit nuota lajitella? Tai sitten jos seinään on mahrollista laittaa kevyitä hyllyjä niin sinne joitakin purkkeja?

Itse päätyisin ehkä kenties molempiin, hylllyjen ylä- tai alapuolelle laittaisin jotain keittiöön passaavia kuvia/tauluja ja nätit korit kruunaisivat kaiken. : --- )

Matkatar kirjoitti...

Tai yksinkertainen lauta kahden purkin päälle, josta tulisi taakse hylly.

Toinen vaihtoehto olisi tilata tuohon samanlainen ovi kuin muutkin keittiön ovet, olisi kaikkein siistein vaihtis!

HelloHelene kirjoitti...

@Elizabeth Kori voisi toimia. Seinälle voisi kyllä laittaa hyllyn. Sinne ne menisivät mainiosti. Kiitos vinkistä!

@Matkatar Nuo ovet on jotain 20v vanhat (saatan liioitella), etten usko että vastaavia löytyy. Tuo lauta-idea voisi toimia. Kiitos vinkistä!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi