18. joulukuuta 2011

Pieniä joululahjavinkkejä

Satuin löytämään Yogi-teen joulupakkauksen "Punnitse ja Säästä" -kaupasta. Se lähti mukaan heti. Tarkoituksenani oli antaa se jollekin lahjaksi, mutta päädyin sitten itse avaamaan sen ja testaamaan hieman eri makuja... Ja eihän puoliksi käytettä voi enää kellekään antaa. :D Hintaa tuolla 12x2 teepussilajitelmalla oli 6,90€. Itse ainaakin arvostaisin tätä lahjaa (tai arvostin jo).
P1130874 Vieressä näkyy muuten Intiasta ostamiani joulukoristeita. Nekin oli tarkoitus mennä lahjaksi äidilleni  ja siskolleni, mutta sitten tykästyin itse niihin ja ne ovat päätyneet oman kodin koristeiksi. :D Olen selkeästi ostanut liian hyviä lahjoja kun päädyn itse pitämään ne.
P1130875 Omat toiveeni ovat (jos nyt ei saa laittaa isoja matkatoiveita yms):
1) Jääkaappi (okei, toi on iso toive. :D.. Mutta ollaan Tepon kanssa ajateltu ostaa puoliksi jääkaappi. Nykyinen on fiasko ja se on varmaan 15 vuotta vanha... Saattaa olla vanhempikin. Toiveena olisi Smeg-merkkinen jääkaappi)
2) Joku teemuki (sellainen todella iso, joka pysyisi lämpimänä. Vinkkejä otetaan vastaan!)
3) Isoja valkoisia papereita, joihin voi piirtää.
4) One-Piece-asu, jossa voisin hengata kotona. Tämä malli olisi ihana.
5) Kanikalenteri (omista kaneista) tai sitten Coda-koirakalenteri (saan siskoltani hänen Coda-koirastaan kalenterin joka vuosi).
Nyt sitten jään odottelemaan että tontut ja joulupukki kuulevat listastani. :) Olen ollut tänä vuonna kyllä kiltti ainakin omasta mielestäni, joten ehkä sieltä pukinkontista ainakin yksi lahja tipahtaa tähän suuntaan... Ja en pane pahitteeksi myöskään 85% suklaata. Tai kyllä se 72% suklaakin kelpaa jouluna. Hihi.
Mitä te toivotte joululahjaksi?

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä tuo Yogi-joulupakkaus! Täytyy itsekin käydä semmoinen hakemassa, kiitos vaan vinkistä :) Itse toivon joululahjaksi uusia liikuntavaatteita, vanhat alkaa olla jo aikansa eläneitä.

M K kirjoitti...

Vinkki teemukiin, Kruununhaan Olkkari myy näitä:
http://www.keepcalmandcarryon.com/keep-calm-and-carry-on/mugs/keep-calm-carry-on-mugs/

Muki ei ole tavallista mukia isompi, mutta viesti korvannee sen :)

HelloHelene kirjoitti...

@Salla Mä yritin ostaa sellaisen teesetin kaupasta päivä ennen joulua ja kaikki oli loppu. :O

@M K Ihania! :) Pitää ehkä ostaa nyt jälkikäteen itselle. :D Meillä on muuten meidän työpaikan seinällä tämä: http://www.allposters.fi/-sp/Keep-Calm-Harry-is-Still-Single-posters_i7810316_.htm (mun ripustamana seinälle tietty) :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi