5. marraskuuta 2011

Terveiset Intiasta!

Hei! Olen keskiviikosta lähtien ollut täysin tavoittamattomissa nettimaailman pyörteistä ja blogissakin on ollut hieman hiljaisempaa (ainoastaan jotkut etukäteen kirjoittamat postaukset, jotka minun olisi tullut jo hetki sitten julkaista ovat pyörineet täällä). Mutta siis elossa ollaan! :) Hieman jännittyneenä avasin blogini kun en yhtään tiennyt että mitä kommentteja tänne oli tullut... Mutta täällähän oli vaikka mitä ihania viestejä. Kiitos kaikille! Blogi antaa kyllä todella paljon ja oikein hymyissä suin luin noita kommentteja ja muutamia sähköposteja. Vastailen niihin kun tulen Suomeen takaisin.
Voin erittäin hyvin. Matka on ollut aivan mahtava ja olen päässyt näkemään ja kokemaan vaikka mitä. Nyt olen Delhissä. Agra (Taj Mahal) on nähty ja samoin Jaipur. Olen syönyt maailman parhaimman makuisia ruokia, ratsastanut norsulla, nähnyt uhanalaisia lintuja ja kuihtuvia jokia, köyhyyttä, uskontoja, mahtavaa arkkitehtuuria, luksusta ja paikallisia marketteja. Tässä hieman kuvasatoa:
P1130371
Tämä on ainoa edes joten kuten siedettävä kuva joka minusta on otettu täällä (en ole oikein halunnut itsestäni kuvia). Hiukset ovat jossain kummassa öljyssä jota hierottiin päähäni eräässä hieronnassa ja se ei ole lähtenyt pois... Kokeillaan sitten kotona omilla tehoshampoilla. :D
P1130600
Paikallista vihannesten ja hedelmien myyntiä.
P1130473
Lehmä bongattu WWF:n luonnonsuojelualueelta. Eläimiä koristellaan täällä melko paljon. Yksi apina oli meikattu sellaiseen kuntoon että Suomessa eläinaktivistit olisivat kyllä pyritelleet silmiään.
P1130591
Vaatteiden väriloistoa. Ostin itsellenikin yhden sarin ja ajattelin pukea sen joihinkin juhliin päälleni Suomessa.
P1130639
Paikallinen luomukauppa tuli myös bongattua. Sen yläkerrassa oli paperitehdas (eli siellä neljä ihmistä teki käsin paperia). Siellä oli aika karut olot, mutten kehdannut ottaa valokuvaa.
P1130572
Apinoita on joka puolella, samoin puluja ja kulkukoiria.
P1130203
Tarjolla on myös luksustuotteita, tosin kalliimmalla kuin Suomessa.
P1130573
Tänään menemme illalla klubille ja huomenna pyörimme jossain toreilla. Maanantaiaamuna onkin sitten paluu takaisin Suomeen. Intiaa tulee jäämään ikävä ja takaisin on tultava. Suomeen tuon mukanani ainakin kasan kokemuksia, tuliaisia ja rauhaa, jonka olen täällä löytänyt. Toivottavasti Suomessa on ollut hyvät säät!

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Ihana kuulla matkastasi! Toivottavasti raportoit lisää kotiin palattuasi?!

Helene kirjoitti...

Laitettu on! :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi