27. marraskuuta 2011

Suomalaisia personal trainereita esittelyssä 3/5: Sonia Huhtala

Hieman minulla on ollut väliä edellisen personal trainer -postausten jälkeen. Sarja ei ole unohtunut mihinkään, joten se jatkuu taas. :) Tällä kertaa on vuorossa Sonia Huhtalan esittely. En ole häntä itse asissa koskaan tavannut, mutta meillä on yhteinen tuttu ja sitä kautta olemme viestitelleet keskenämme.
Nimesi: Sonia Huhtala
Ikäsi: 29 v.
Ammattisi: Ravintovalmentaja, personal trainer ja kehonhuollon ammattilainen
Miksi olet personal trainer? Liikunta- ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle elämäntapa, ei vain ammatti. Haluan työllä ja ammattitaidoillani vaikuttaa konkrettisesti ihmisten terveyteen ja saada ihmiset voimaan paremmin. Liikunta- ravitsemus- ala kasvaa jatkuvasti niin ihmisten kiinnotuksen ja tarpeen kasvaessa ja itse haluankin tuoda holistista näkemystä alalle, yksilövalmennuksen ja koulutusten kautta.
Minkälaisiin asiakkaisiin olet erikoistunut? Pää-osin asiakkaani ovat naisia, n. 30-60 v., jotka hakevat pysyviä ratkaisuja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi: he eivät halua diettejä tai superkuureja, vaan he ovat kiinnostuneita menemään astetta syvemmälle ja todella oppia tuntemaan kehonsa. Koska teen ravitsemusvalmennusta, Personal trainingiä, Method Putkistoa, on asiakkaiden tavoitteet ja motiivit luonnollisesti erillaisia, mutta kaikkia yhdistää kiinnostus Kokonaisvaltaisuudesta & body mind idelogiasta.
Mitä tarjoat asiakkaillesi? Tarjoan yksilöllistä ravintovalmennusta, personal trainingiä sekä yksityistunteja kehonhuollosta ( method putkisto, pilates). Asiakkat saavat laadukasta, heidän tarpeen ja tavoitteet huomivaa ohjausta ja tukea sekä ennen kaikkea, rakennamme ohjelmat jotka sopivat juuri hänen elämään.
Mikä on mottosi? Elämä on jatkuva ja innostava oppimisprosessi: kehittä itseä niin työssä kuin yksityiselämässä, unelmoi ja rakenna suunnnitelmia. Kukaan meistä ei ole koskaan " valmis".
Mikä on terveysvinkkisi?
Opettele tuntemaan itsesi ja kehosi: tämä on paras ja toimivin keino terveyteen ja hyvään oloon.
Miten itse liikut? Ulkoilen päivittäin, säästä riippumatta. Koira on loistava motivaattori! Juoksen ja kävelen, fiiliksen mukaan. Lisäksi käyn Lontoossa laitepilateksessa n. 3 krt viikossa ja Suomessa taas enemmän kuntosalilla. Lisäksi kausittain laskettelua & tennistä, joogaa. Vaihtelen ohjelmaa ja lajeja, mutta pohja on fuktionaalisessa liikunnassa ja puhtaissa, laadukkaissa liikkeissä .
Mikä on lempilajisi? tällä hetkellä ehdottomasti cardiopilates.
Miten sinut saa kiinni? www.personalmethod.com sonia.huhtala@personalmethod.com.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi