28. marraskuuta 2011

Päivän syömiseni

Lupasin eilen eräälle lukijalleni tuolla kommenttiboksin puolella, että alkaisin pitää täällä taas ruokapäiväkirjaa, joten tässä tulee tämän päivän syömiseni:
Aamulla join muutaman lasin vettä yhdessä mustikkasmoothien kanssa (mustikkaa, mantelimaitoa, tulsia, brahmia, macaa ja banaania). Teppo oli valmistanut sitä edellisenä iltana ja sen jämät menivät aamulla kurkusta alas. Alla olevasta kuvasta välittyy muuten hyvin se aamuinen fiilis, mikä minulla on nykyisin joka aamu. Eli istun pimeässä keittiössä aamuvarhain, minulla palaa yleensä 1-3 kynttilää ja taustalla on yksi suitsuke.
P1130838
Töissä join muutaman kupin Intiasta ostamaani tulsiteetä. Se on muuten aivan superhyvää. Minusta on tullut tulsiteen fani. Tulsi on intialaista pyhää basilikaa.
Välipalaksi söin Valion kevytviiliä ja pähkinähedelmäsekoitusta. Minulla on ollut tällä viikolla joku ihmeellinen viilihimotus ja olen nyt syönyt sitä jo kahteen otteeseen. Viiliä en ollut syönyt varmaan vuoteen sitä ennen.
P1130841
Lounaaksi otin pussikeiton, tuollaisen alla olevan tomaatikeiton. Koska riensin asiakaspalaveriin en kerennyt syödä muuta.
P1130800
Iltapäivällä söin sitten isomman lounaan, joka oli CocoviBarin Putkimies-smoothie.
P1070820
Kotona söin Tepon tekemää paistettua luomujauhelihaa, paprikaa ja makaronia.
P1130847
Illalla olen vielä hitusen napostellut viinirypäleitä. Vettä sekä teetä on tullut juotua pitkin päivää. Kohta nappaan vielä hitusen jogurttia ja siihen sekoitettuna pähkinöitä (mm. mantelia ja parapähkinää) sekä rusinoita.
Seuraavaksi siirryn olohuoneen puolelle peiton alle katsomaan Stargatea Tepon kanssa. Ehkä yksi papuliini voisi mahtua kainalooni. :) Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos toiveen toteuttamisesta!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Vasta äskettäin löysin blogisi. Kertoisitko mikä on ollut isoin muutos ruokavaliossasi verrattuna vanhaan? Tai mistä muutoksista lähdit liikkeelle jne? Oot varmaan postannutkin tästä mutta ei vielä osunut silmään. Terv. ingrid

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
no niin, luin Ruokavalioni ennen ja nyt -sivun :) Siellähän se oli selitetty! Joka tapauksessa kiitokset kiinnostavasta blogista! Terv. ingrid

Anonyymi kirjoitti...

Moi taas Helene! Ruokapäiväkirjan pito jäi varsin lyhyeksi, kaipaan edelleen yhden kokonaisen viikon syömisiä!

T: Anonyymi

Helene kirjoitti...

Hei! Ai kokonaisen viikon? Noh, katsotaan jos ensi viikosta tulisi. :) Vaatii vanhan ruokapäiväkirjani kaivamista.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!

Jaa blogikirjoitus kavereillesi