10. marraskuuta 2011

Esport ja viikon treenit

Olin juuri ennen Intian matkaani testaamassa Esportin salia. Se sijaitsee ihan Kampin ostoskeskuksen lähistöllä ja on siitä syystä ihan mukavan matkan päässä kodistani. Alunperin minun oli tarkoitus alkaa testata uusia saleja, mutta jäinkin Esportiin niin koukkuun, että nyt minua ei suoraan sanottuna huvittaisi testata muita saleja. Tästä kerroinkin täällä jo hetki sitten.
Tulin viikon aikana testanneeksi seuraavat lajit:
P1130021
BODYCOMBAT (Les Mills) Itsepuolustuslajeihin perustuva tehotreeni, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä ja tai chi’sta. Tehokas tunti, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja antaa haasteita kehon koordinaatiokyvylle.
BODYPUMP (Les Mills) Ympäri maailmaa suosittu koko kehon lihaskuntotunti. Lisäpainoilla saat nopeasti tuloksia aikaan. Painot valitaan oman kuntotason mukaan 2 ja 32 kilon väliltä
BODYSTEP (Les Mills) Reipas step-tunti, joka kohottaa tehokkaasti aerobista kuntoa. Liikkeet ovat suunniteltu siten, että niistä voi valita joko raskaammat tai kevyemmät vaihtoehdot.
HOTFLOWJOOGA 75 Tehokas ja dynaaminen joogatunti, joka pohjautuu Hatha Vinyasa Joogaan. Tunti koostuu dynaamisista liikesarjoista ja asanoista, joilla lisätään kehon liikkuvuutta sekä voimaa. Sopii aikaisemmin joogaa harrastaneille. Kesto 75 min.
KAHVAKUULA Kahvakuulatunti on urheilullinen, hauska ja haastava tunti, joka koostuu toiminnallisista lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteista. Tunti on kestoltaan 50 minuuttia. Kahvakuulaharjoittelu sopii niin miehille kuin naisillekin kuntotasoon katsomatta.
BODYBALANCE (Les Mills) Joogaan pohjautuva kehon ja mielen yhdistävä harjoittelumuoto. Tunnilla tehtävät liikkeet kehittävät kehon tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutta.
P1130015
Viikko oli yllätyksiä täynnä. Etukäteen sanoin täällä blogissani yhdelle lukijalleni kommenttiboksissa, etten pidä stepistä, mutta Esportin Bodystep oli aivan loistava. Siis oikeasti aivan super. Ohjaajia oli parhaillaan lavalla kolme (yksi innostui menemään ohjaamaan vapaa-ajalla) ja heillä oli aivan supermeno päällä. Tämä oli kaikin puolin ihan huipputunti.
Toinen loistava oli bodycombat ja kiitos kuuluu siitä aivan superihanalle ohjaajalle Kira Tiivolalle.
Kolmantena, muttei viimeisenä missään nimessä oli Sadun joogatunti. Hän oli aivan loistava jooga opettaja. Olen käynyt aiemmin muutamaan otteeseen joogatunnilla, mutta tämä veti niistä kaikista voiton.
P1130014
Eli siis Esport ainakin tämän viikon kokemuksella oli minusta huippupaikka. Liikunta oli hauskaa ja ihmiset mukavia. Tunnin jälkeen oli aina hyvä olo ja hiki oli virrannut.
P1130008
Itse salitreenistä minulla ei täällä nyt ole mitään kerrottavaa, sillä osallistuin vain ryhmäliikuntatunneille.
P1130016
Hinnasto on seuraavanlainen:
kuukausimaksu on 74€/kk ja opiskelijalle 64€/kk (voimassa toistaiseksi, ei siis 12kk:n sitoutumispakkoa)
Vuosimaksu 780€ ja opiskelijalle 680€ (voimassa 12kk:tta)
Salilla on mahdollista käydä myös vierailijana, hinta on tuolloin 20€/kerta ja opiskelijalle 17€/kerta
Jos haluat käydä tutustumassa saliin, kannattaa olla yhteydessä heidän asiakasneuvojiinsa täältä.
P1130017
Missä salissa te käytte/olette käyneet? Kokemuksia?

2 kommenttia:

Erica kirjoitti...

Mä käyn täällä Vantaalla Variston Foreverissä. Autolla menee 5 min kotoa salille.
Salilla tehdään just remppaa, jonka jälkeen saadaan mm. uusi jättijumppasali, jee!
Käyn pääasiassa näillä tunneilla; PowerBody, Body, Zumba, Crossing Flowride, BoxFit ja HathaJooga.
Balletone oli kokeilussa ja aion jatkaa sitä, jos vain ottavat sen tarjontaansa mukaan.

Parasta (minun kannaltani) on superihana lapsiparkki, jonne saan molemmat lapset hoitoon treenaamisen ajaksi (ja se maksaa vain 10 euroa/kk koko perheeltä).

Helene kirjoitti...

@Erica Kuulostaapa hyvälle! Harmi, että Vantaa on minule hitsen liian kaukana. Balletone onkin uusi juttu, siitä en olekaan koskaan kuullut.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi