2. lokakuuta 2011

Yhden toiveen toteutus: Kuvia kaneistani


Käväisin äsken jo hieman kurkistamassa minkälaisia vastauksia kyselyyni on tullut (en mitenkään voinut vastustaa kiusausta). Ja ihania juttuja sieltä löytyikin. Yksi lukijan toive oli se, että laittaisin tänne kuvia kaneistani... :D Joten tässä tulee:
Kuvassa Puputsu (uros) ja Luna (naaras) kesämökillämme. He ovat pariskunta ja aina yhdessä. Nytkin ovat häkissään makaamassa vierekkäin. Puputsu on kuuro ja hammasvikainen kani. Hänen hampaansa tulee siksi leikata joka kuukausi ja se on hänestä aina melko epämukavaa. Eikä Teppokaan erityisemmin pidä sen tekemisestä (hän on saanut itselleen kunnian toimia hammasleikkurina, sillä itse en sitä ole uskaltanut tehdä).
Puputsu on kanina rauhallinen, suhteellisen utelias, mutta melko laiska. Luna on sen sijaan hieman ärhäkkä tapaus, mutta nykyisin hän on hieman rauhoittunut. Eli ei enää mm. hyökkäile Tepon kättä vastaan. Puputsu saa edelleen turpiin joka päivä, mutta jos häntä se ärsyttää todella paljon, osaa Puputsukin tarvittaessa antaa takaisin. Kerran muistan kuinka hän hyppäsi ilmaan ja potkaisi takajaloillaan Lunaa. Luna oli tästä hieman hämillään ja ei hyökkäillyt enää vähään aikaan. Heidän parisuhdettaan voisi kuvata viha-rakkaussuhteeksi. Kumpikaan ei voisi elää ilman toista.
Papu on nuorin kaneista ja hän on tyttö. Puputsu ja Luna eivät ole hyväksyneet Papua joukkoonsa ja siitä syystä Papu onkin yleensä yksin ja/tai Tepon ja minun kanssa. Papu rakastaa huomiota ja ruokaa. Jos papu on vapaana hän nauttii silityksestä ja vieressä makaamisesta. Ennen Papu viihtyi usein sängyssä, mutta Teppo on määrännyt tähän porttikiellon. Syynä oli se, että aina silloin tällöin Papulle saattoi tulla pissahätä ja se ei raaskinut mennä vessaan. Ja yleensä se vessa oli juuri Tepon puoli sängystä...
Kuvassa Papu istuu sylissäni ja katsoo leffaa.
Olimme kesällä Papun kanssa ulkoilemassa. Kuva takapihan puistosta.
Yllä olevassa kuvassa on pieni kiva yksityiskohta (kielen lisäksi) ja se on Papun ripset, jotka näkyvät kuvassa. Ne tekevät hänestä sievän tytön. :)

4 kommenttia:

Martsu kirjoitti...

Miten suloisia pupuja! Ihania! :) Tuli ikävä omaa mustaa pupua, joka muutti vajaa vuosi sitten vehreämmille hyppymaille, kunnioitettavassa 11v 2kk iässä.

2407 kirjoitti...

Tosi sööttejä :>

Liisa kirjoitti...

Ihania pupusia! <3 Vähän kyllä säälittää Papun kohtalo, kun se on jäänyt kaniryhmän ulkopuolelle. Mutta ilmeisesti se osaa ottaa paikkansa sitten ihmisryhmässä. Kumma homma vaan, että Teppo ei innostunut yhteisvessasta, heh. ;)

Eläimillä taitaa muuten olla aika yleistä tuo viha-rakkaussuhde. Mulla on kaksi kollia. Välillä ne homostelee. Sitten on rankka murinalla säestetty tappelu, missä karvat pöllyää. Seuraavaksi ne jo pesevät toisiaan niin hellästi ja antaumuksella että. Seuraavaksi onkin luvassa raju hippaleikki, missä lattiapinta-ala ei riitä, vaan käytössä ovat myös seinät ja kaverin niskaan hypitään ties mistä. Mutta lopuksi ne käpertyvät nukkumaan tassut toistensa ympärillä. Vaikea pysyä kärryillä, missä taas mennään, kun suhteeseen tulee uusia käänteitä jatkuvasti. =D

Cava kirjoitti...

Voi että mitä lapsukaisia! :) supersöppänä toi kielikuva <3

Jaa blogikirjoitus kavereillesi