23. lokakuuta 2011

Viikon suunnitelmia

Huomenta kaikille! Istun keittiössä ja juon tässä samalla kiinalaista vihreää teetä (Taivaan temppeli), joka on ihan superhyvää. Teppo on ostanut sitä Kampin teekaupasta (jonka nimeä en nyt muista).
P1120465
Söin juuri itsetehtyjä sämpylöitä sekä kikhernetahnaa. Laitan ainakin tuon kikhernetahnan (hummuksen) ohjeen tänne myöhemmin). Papu hyppii tuossa jaloissa ja näykkii kun vaatii silitystä. Lisäksi poltan tuossa vieressä suitsuketta. Minusta ne ovat aivan ihania ja minulle tulee niistä aina rentoutunut olo.
P1120963
Koko viikko on mennyt syömisten suhteen erinomaisesti ja samoin liikunnan. Olen liikkunut neljä kertaa (BodyPump, kahvakuula, BodyBalance Hot ja BodyCombat) ja oikeastaan viisi kertaa kun vielä tänään menen tekemään yhdet treenit Esportiin tänään myöhemmin. Tämä testiviikko on ollut aivan mahtava ja olen huomannut sen kuinka tärkeää on se, että suunnittelee tunnit kalenteriin etukäteen.
P1120967
Minulla loppuu ensi tiistaina tuo viikon testijakso ja olen jo keksinyt sen, mihin saliin menen seuraavaksi tutustumaan. Olin eilen Kampin Niken liikkeessä ja ostin itselleni uuden joogamaton (35€). Kiitos Papun, joka on osittain tuhonnut edellisen mattoni. Ei siis syömällä sitä, mutta se haisee aivan törkeälle kanille ja vaikka sen pesisin, ajattelisin vain sitä kanin hajua. Lisäksi jos Papu kerta pitää sen päällä loikoilusta, niin pitäköön mattonsa, ei sillä paljoa leluja ole muuten. :D Noh, nyt menin hitusen sivuraiteille... Mutta siis sain sieltä Niken myymälästä tutustumislippuja Motivukseen, sillä ostin tuon joogamaton sieltä. Se näkyy tuossa yllä olevassa kuvassa. Näiden lippujen lisäksi minulla on yksi Elixian tutustumiskortti jäljellä Adidaksen bloggaajatapaamisesta, joten noilla korteilla ja sitten yhdellä uintikerralla saan ensi viikon kulumaan liikunnan osalta erinomaisesti. Ensi viikon maanantaina on sitten lento Delhiin ja edessä viikon rentoutus. Saa nähdä menenkö siellä käymään joogassa, meditaatiossa tai sitten tutustumassa ayurvedaan.
P1120965
Yleisesti muuten se pitää sanoa, että painoni ei ole tällä viikolla laskenut vaan se on jopa hitusen noussut. Tämä siis siitä syystä, että lihasmassani on kasvanut ja rasvaprosenttini on pienentynyt. :)
P1080296
Tuossa vielä muuten Kuva Papusta hänen rakastamallaan joogamatolla. :D
Viikon vinkit:
Kauneus- ja Terveysmessut ovat vielä meneillään. Olin siellä itse perjantaina esiintymässä, mutta koska minulla oli niin hoppu BodyCombatiin, en kerennyt jäädä sinne tutustumaan. Nyt olen kahden vaiheilla menisinkä sinne... Ainakin CocoVin osastolla olisin halunnut käydä.
David Wolfen seminaari on huomenna. Eli sinne olen ainakin menossa. Ja siitä syystä yksi salikerta jää kyllä käymättä. Jollen nyt sitten jaksaisi aamulla mennä salille. 

7 kommenttia:

M K kirjoitti...

Viikkosi kuulostaa superhyvältä. Etenkin tuo huominen seminaari kiinnostaa. Kirjoitathan siitä tänne :)

Liisa kirjoitti...

Huomenna nähdään Wolfessa! Jee! Ja tosiaan, hyvältä kuulostaa viikkosi. Liikunnasta saa ihanasti voimaa ja energiaa. =D

Tosi hyvän näköisiä muuten nuo kuvassa näkyvät basilika ja salaatti. Onko teillä Zen Grow -laite?

Liisa kirjoitti...

Niin ja ihana tuo kuva Papusta hänen joogamatollaan. Munkin joogamatto on yleensä vallattu. Joogamatot ovat myös kissojen mieleen. Se tosin ei ole mun mieleen, että kun olen laskeutumassa esim. hartiaseisonnassa, joudunkin vetämään selän rullalle, kun matolla selän kohdalla on kissa. Taikka kaksi. =D Terveisin Joogaa Kissojen Kanssa

More To Love!-Mimmi kirjoitti...

Aww toista, ominut sulta maton :)

Minunkin pitäis hankkia jooga-matto, tänne Nummelaan nimittäin aukes hot jooga-sali ja aijon kyllä alkaa käymään siellä. Oon kerran aiemminkin käynyt hot joogassa ja oli kyllä ihan huippua! Onko hyvä tuo Niken matto?

Liisa kirjoitti...

Mimmi, Niken matossa on sellainen etu aloittelevalle joogaajalle, että siihen on merkitty selvästi keskilinja. Se auttaa asentojen linjauksissa, kun voi helposti tarkistaa ovatko jalat samalla linjalla. Mutta jos tykkäät hot joogasta, kannattaa ehdottomasti hankkia myös joogapyyhe. Mulla ainakin kädet ja jalat hikoilee jo flowjoogassa sen verran paljon, että Niken maton pito ei ole paras mahdollinen. Ei ole kauhean kivaa, kun kädet ja jalat luisuu miten sattuu tai joutuu käyttämään hurjasti lihasvoimaa pitääkseen raajat matolla. ;)

EnMinä kirjoitti...

Ounce sen teekaupan nimi on ounce. Ihan paras teekauppa! :))

Anonyymi kirjoitti...

Monet ihmiset luulevat joogan olevan vain fyysisen terveyden ylläpitämistä, eli ikään kuin liikunnallinen harrastus. Jooga tähtää ihmisen terveyteen, hyvinvointiin sekä fyysisen harjoituksen avulla ihmisen fyysisen terveyden ja kunnon edistämiseen. Jooga on kuitenkin myös paljon muuta kuin pelkkiä fyysisiä harjoitteita.

Joogan alkuperäinen merkitys ja tarkoitus on henkinen kasvu, jossa joogan avulla ihminen yhdistyy kaikkialla olevaan jumaluuteen itämaisten uskontojen oppien mukaisesti. Joogan avulla ihmisessä oleva henki pyrkii sielunyhteyteen maailmankaikkeuden hengen ja sielun kanssa.

Jooga harjoitteiden ja meditaation avulla pyritään kasvamaan henkisesti, jonka kautta ihmisen tietoisuus kasvaa ja kehittyy. Joissakin joogan eri lajeissa pyritään joogan ja meditaation avulla saavuttamaan valaistumisen tila.

Tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html

Jaa blogikirjoitus kavereillesi