16. lokakuuta 2011

Unelmavartaloita

Tämä aihe on ehkä monesta todella turhamainen, mutta haluan tuoda sen esiin kuitenkin. Uskon, että jokaisella meillä on jokin unelmakroppa, jota ihailee. Hienoa, jos se on omasi, mutta ainakaan minulla se ei ikinä ole ollut niin. Aina olen unelmoinut jostain muutoksista. Joskus ne ovat oleet isoja muutoksia ja toisinaan pienempiä. Kun visio unelmakropasta on luotu, on paljon helpompi tehdä sen eteen töitä. Tai niin se on ainakin minulla.
Tällä hetkellä pidän enemmänkin kurvikkaista vartaloista kuin langanlaihoista. Kun olin nuorempi ihailin aina sellaisia superhoikkia malleja ja osittain siitä syystä minulle kehittyikin syömisen kanssa ongelmia. Näistä ajoista ihannekroppani on onneksi muuttunut rutkasti ja nykyisin pidän enemmän naisellisista ja kurvikkaista vartaloista.
Minusta Kimillä on täydellinen vyötärö-lantiosuhde.
Samoin Salmalla. Upea kroppa. 
Pidän myös Tracyn kropasta ja etenkin hänen lihaksistaan. Ei liian näkyvät lihakset, mutta kuitenkin selkeästi erottuvat.  Ehkä ideaalikroppani olisi Kimin, Salman ja Tracyn risteytys. Mutta ihailut sikseen ja treeneihin tavoittelemaan Tracyn lihaksia... Eli siis tekemään Tracyn treeniä. :)
Kenellä on sinusta unelmakroppa? Linkkejä kuviin kiitos! :)

6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Mun unelmakoroppa on Beyoncella ja J.Lopezilla ym. vastaavilla kurvikkailla naisilla. En tykkää tikkulaihasta mallista.

Oma koroppa oli unelmien kroppa kahden lapsen jälkeen, ennen nitä pienimmäisiä. En enääpääsekään unelmakroppaani koskaan, sillä täytin jo 40v eikä ole aikaa eikä inspistä treenata enää 6 x viikossa.

Heidi K. kirjoitti...

Mä tykkään kovasti Beyoncen kropasta. Sopivasti lihasta, mutta myös naisellisen muodokas: http://cityrag.com/2007/06/beyonce_knowles/

Huomaa, ettei liikaa "kiduta" itseään :)

Liisa kirjoitti...

Hyvä aihe siinä mielessä, että ihannevartaloita on monenlaisia. Kenelle mikäkin asia on tärkeä. Ja tosiaan, iän ja kokemusten myötä käsitys ihannevartalosta muuttuu.

Oma suosikkini tällä hetkellä on Kathryn Budig. Ihailen hänen kroppaansa siksi, että se on vahva, terve ja notkea. Vuosien joogaharjoitus on opettanut häntä käyttämään kehoaan upealla tavalla ja tiedostamaan sen viestit ja liikkeet hienovaraisesti. Kathryn elää terveellisesti, mutta ei tiukkapipoisesti, ja hän suorastaan säteilee energiaa ja hyvää oloa. Olin mukana hänen kahden illan workshopissaan. Oli upeaa seurata, miten hän veti 2 tunnin melko haastavankin session innolla ja myötätunnolla. Ja hänen sulava liikkumisensa käsitasapainoasennosta toiseen teki minuun syvän vaikutuksen. Tällä hetkellä siis Kathryn Bugilla on mielstäni ihannevartalo.

http://www.flickr.com/photos/uberkiwi/3083387249/

Anonyymi kirjoitti...

Jep- yleensä ns. "omalta tuntuva" , terve ja elinvoimanen keho näyttää ja tuntuu hyvältä. Upeita naisia:) - Eevi

Anonyymi kirjoitti...

Aina ei tarvitse lähteä kauas kalaan. Kukka Laaksolla on musta mukavasti lihasta ja erottuvuutta, mutta kuitenkin naisellisuutta. Vähän voisi olla ehkä pyöreyttä lisääkin. Toisaalta pidän siitä, että lihakset hiukan näkyvät, kunhan ei ihan bodarilta näytä.

http://kukkalaakso.files.wordpress.com/2011/07/naamio4.jpg

blogia löytyy kukkalaakso.com

Minttu kirjoitti...

Mulla on huomattavasti lihaksikkaampi naisihanne kuin useimmilla. Mä diggaan Danielle Edwardsista: http://www.girlswithmuscle.com/images/full/940526183.jpg
ja Erica Fuerstista: http://www.spiderwebx.com/wp-content/uploads/2010/09/Erica-Fuerst-011.jpg

Jaa blogikirjoitus kavereillesi