18. lokakuuta 2011

Treenitestissä: Kahvakuula

Hellou! Tänään kävin kokeilemassa ensimmäistä treenikertaani Esportissa. Laji oli kahvakuula. :) Viime kahvakuulakerrasta onkin hetki aikaa ja silloin puolisen vuotta sitten kun sitä testailin kaikki ei mennyt niin sanotusti putkeen. Selkäni meni nimittäin totaalisesti jumiin. Onneksi Jukka Harju osasi auttaa minua ja hän teippasi selkäni, jotta pystyin kävelemään. Noh, olin tänään hieman jännittynyt (lue: superjänittynyt) kun suuntasin salille. Koska tästä treeniviikosta on tulossa rankka, en viitsinyt vetää suurilla painoilla ja muutenkin otin hieman rauhallisemmin. Painona oli muistaakseni 6 kiloa, eli pienellä lähdin.
gruppenfotoTunnin kesto oli 50 minuuttia (sykemittari jäi päälle 3 minuutiksi tunnin jälkeen, joten tuloksissa voi olla pientä häikkää). Tässä Suunnon antamat tulokset:
- Poltettu 189 kaloria
- Keskisyke 139
- Huippusyke 183
Tunnin rakenne oli viisiosainen eli teimme 5*3*3 sarjoja. Punnerrukset olivat haastavin juttu hieman puolenvälin jälkeen sillä käteni olivat jo melko muussina. Vertasin punnerruskykyjäni bootcampin treenin aikoihin ja kyllä huomasin eron. Muutenkin peruskunto oli mennyt huonommaksi... Ketutti.. Mutta onneksi asialle voi tehdä jotain: eli treenata jatkossa säännöllisemmin. :)
Ihaninta tämän päivän tunnissa oli se, etten miettinyt mitään töihin liittyvää koko sinä aikana, joten pääsin totaalisen irti kaikesta työstresseistä. Pystyin keskittymään kyseiseen hetkeen ja se tuntui ihanalle. Tunnin jälkeen olo oli ihan parhautta. Olin onnellinen ja tyytyväinen päivään.
Kahvakuula-tunti oli minusta hyvä kaikin puolin. Voisin siis kuvitella käyväni siellä vielä uudestaankin. Odotan innolla sitä, että pääsen vertaamaan tätä pumpiin. Tässä vaiheessa veikaan, että kahvakuula tulee voittamaan. :)
Nyt jatkan iltapalalla ja Tepon seuralla. Ostin Yosa-kaurajogurttia ensimmäistä kertaa. Pidetään peukkuja, että Teppo tykkää siitä nyt kun hän ei voi normaalia jogurttia enää syödä sen maitoallergian seurauksena.
Huomenna jatketaan treenien parissa! Olen myös illalla menossa käymään Valion ravitsemusillassa  kuuntelemassa ruoan trendejä. Siitä ehkä enemmän täällä myöhemmin. 

2 kommenttia:

Helene kirjoitti...

Sellainen juttu pitää vielä sanoa, että selkäni ei mennyt hajalle vaan voi hyvin! Jeejee! :) Eli hyvä että testasin ensimmäisellä kerralla pienimmillä painoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle toi yosa ei oikein maistu. Alpron maustamaton jugurtti tai Rainbow vastaava soijajugu on paljon parempia!

terkuin, Virpi

Jaa blogikirjoitus kavereillesi