26. lokakuuta 2011

Törkeitä tekosyitä

Tuo Esportin testiviikko loppui toissapäivänä (ja teen kyseisestä salista erillisen postauksen myöhemmin). Eilen minun oli tarkoitus käydä kokeilemassa uutta salia eli Kampin Motivusta (jonne sain Kampin Niken myymälästä lippuja, vink vink ;)).... Mutta kuinkas sitä sitten kävikään? Keksin vaikka mitä tekosyitä ettei minun tarvinnut mennä sinne, kuten:
- "En nyt oikein tiedä miten sinne mennään?" (Tuo oli kyllä maailman hölmöin tekosyy ja oikein nauroin äsken ääneen kun tajusin että olin ihan tosissani selitellyt itselleni tuollaisia syitä :D)
- "Minulla on ikävä Esportiin ja jos ottaisinkin sinne sen jäsenyyden ja en kävisi testaamassa muita saleja..:" (Eli jos tekisin tuon, jäsenyys olisi järkevä ottaa vasta Intian matkan jälkeen ja saisin siten siirrettyä treeniä muutamalla viikolla, eikä salille tarvitsisi mennä)
- "Mitä jos se salsa-tunti onkin tylsä ja sitten käytän tuon ilmaislipun tylsään tuntiin?" (Mikä ihme selitys tuokin nyt on? :D)
- "Haluaisin käydä heittämässä kotiin tämän työlaukun ennen kuin menen salille, sillä niin olisi paljon mukavempi olla salilla" (Näin sanoin itselleni kun olin Kampissa, eli salin vieressä)
Noh, noita hoin mielessäni ja sitten vain seurasin kun jalkani kipittivät kotiin. Kotona katsoin kelloa, että sinnehän se salsatunti jo menikin... :D
Oli jännä käydä läpi nämä omat ajatukset näin jälkikäteen, sillä vasta nyt huomasin että nehän olivat vain törkeän huonoja (jopa naurettavia) tekosyitä. Ja tuollaiset syyt hyväksyin.
Onneksi illalla otin sitten järjen käteen ja laitoin Facebookiin viestin, jossa hain itselleni lenkkiseuraa. Mikko vastasi alle minuutissa ja kävimme sitten pyörähtämässä Töölönlahden ympäri. Kävelytreeni oli ihanaa ja tulin kyllä nauraneeksi oikein kunnolla lenkillä kun keksimme uusia sketsejä tv:seen. :D Eli loppujen lopuksi ehkä tuo sitten oli kuitenkin se treeni mitä tarvitsin: yhdessäoloa ystävän kanssa ja kivoissa merkeissä kauniissa maisemissa. Mutta ensi kerralla en anna mieleni selitellä noin huonoja tekosyitä vaan vaadin parempia syitä tai syvempää ymmärrystä miksi en halua mennä salille.

2 kommenttia:

It´s perfection darling kirjoitti...

Jee, en ookkaan ihan ainoa joka on käyttänyt tuota (kieltämättä naurettavaa) tekosyytä että en voi mennä jonnekkin jumppaan kun en osaa sinne :D

Helene kirjoitti...

Haha! Kiva kuulla etten ole ainoa törppö. :)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi