14. lokakuuta 2011

Tämä nyt ei liity blogini aiheisiin mitenkään, mutta...

...pakko jakaa tämä juttu. :D Meillä kävi nimittäin töissä muutama päivä sitten Aki Roukala ottamassa hieman uusia valokuvia ja sain ne juuri eteeni. Olen aivan supervaikuttunut (jälleen kerran) hänen taidoistaan. Aki on vain yksinkertaisesti maailman paras valokuvaaja. Aina kun hän on ollut kuvaajana, minulla on ollut todella luonnollinen olo ja viime kuvauksissa vain nauroin koko ajan. Minulla oli oikeasti todella hauskaa kuvaustilanteessa. Kun hän pyysi olemaan hieman vakavampi, en oikein pystynyt kun vain nauroin. Eli en ehkä ollut kovin hyvä malli siinä suhteessa. :D Tämä on ihan käsittämätön juttu, että voin olla kameran edessä niin luonnollisesti, sillä ennen kammoksuin kameroita. Hänen edessään kuvaaminen on kuin joku hauska leikki. Eli suosittelen kaikille, jos tarvitsette hyvää valokuvaajaa. tutustuin häneen muutama vuosi sitten kun hän kuvasi minua Image-lehteen. Tässä muutama kuva tältä viikolta:
 Sain jopa nuo uudet lempparini, eli sateenvarjon ja takkini kuvaan. :D
Mikä kuvista on teistä paras?

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yhden ilmeen nainen. Minusta hyvä kuvaaja saa mallista enemmän puolia esiin.

Helene kirjoitti...

@Anonyymi, olet oikeassa että noissa on yksi ilme... Valikoin nuo kuvat itse 15 kuvan joukosta ja kaikissa ei ollut tuo sama ilme... :) Eli Aki sai kyllä muita ilmeitä/puolia minusta esiin, mutta minä valitsin nyt vain nuo kuvat tähän... Mietin että jos alan laittamaan 15 kuvaa tänne, niin menee hieman naurettavuuksiin ja tulisi varmasti sanomista, että mikä ihme valokuvablogi tästä on tullut. :D

Helene kirjoitti...

@Anonyymi Pitää vielä laittaa kuvaajan puolustukseksi tämä linkki: http://heleneauramo.blogspot.com/
Eli tuon blogin yläbannerin kuva on saman kuvaajan ottama, eli ihan erilainen ilme siinä. Nämä kuvat olivat siis tarkoitettu työkuviksi, ei malli/lehtikuviksi. Ja se tulisi myös ottaa huomioon ennen kuin arvostelee kuvajaa. :) Aki on super ja piste.

Anonyymi kirjoitti...

Ensin aattelin, että eka kuva on paras, mutta kun pidempään katsoin kuvia, niin sittenki viimenen on mun mielestä paras, se jotenki enemmän sit kolahti :) Vaikka kaikkihan nuo on loistavia!

Jenna

Nova Melina kirjoitti...

Mun mielestä ylin on ehkä kuvauksellisesti kaunein, mutta toka on paras työkuvaksi. Siinä olet lähestyttävin ja raikkaan kaunis, luonnollinen. Kaikki on hyviä.

Merenhelmi kirjoitti...

Voi että miten kaunis olet! Ja tämä blogi on aivan todella hyvä!

Mun mielestä toi keskimmäinen on jotenkin tosi ihana, mutta kaikki kuvat on tosi kauniita.

Mukavaa päivänjatkoa!

Erica kirjoitti...

Toinen kuva on jotenkin ihanan raikas!

miike kirjoitti...

viiminen kuva oli ihanin noista ! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
Harrastatko enää ollenkaan liikuntaa? Muistelen että vielä keväällä oli kaikennäköstä yhteislenkkiä ja muuta. Miten nykysin reippailet? Jumppaatko vielä niiden videoiden tahtiin kotona?

Anonyymi kirjoitti...

Ryhti ei ole niinkään imarteleva, onko sinulla selkälihakset ok? Ryhdilläsi annat ujon vaikutelman, ehkä paidan hihat myös vaikuttavat siihen. Muuten olet kyllä oikein sievä :D

Helene kirjoitti...

@Jenna Kiitos! :)

@Nova Melina. Kiitos! :)

@Merenhelmi Kiitos paljon! :)

... alan tässä vaiheessa oikein punastumaan kun luen näitä kommentteja..

@Erica Kiitos!

@miike Kiitos!

@Anonyymi Kiitos uteluista. :) Jumppaan kotona hieman niiden Tracyn treenien tahtiin, mutten samalla tavalla kuin silloin puoli vuotta sitten. Viimeksi tein treenin kolme päivää sitten ja se oli Tracyn Metamorphosisia. Lenkit on jääneet sikseen ja olen nyt aktiivisesti katsonut itselleni salia. Sain Elixian treeneissä viimeksi inspiraation ryhmäliikuntatunneille ja nyt pitäisi vaan löytää se oma juttu.

@Anonyymi Minulla on itse asiassa hieman uono ryhti yleensä. Kiitos muistutuksesta, että siinä olisi petrattavaa. :) Tätä kirjoittaessa ryhtini on supersuorassa. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuvathan on kaikki hyviä, mutta vaikea sanoa mikä on paras kun ei sinua tunne eikä siten tiedä mikä niistä on eniten sinun näköinen. Miten elämänmuutos/painoprojekti etenee?

E kirjoitti...

Sateenvarjo kuva on söpö :)

http://www.carpediemabovo.blogspot.com/

Jaa blogikirjoitus kavereillesi